0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Skoda, eylül ayından sonra fiyatlarında yenileme yaptı 5 Ocak'tan itibaren bütün arabalarında 50TL'lik indirime gitti
Öncelikle herkese merhaba. Bugün hastanede geçti. Yorgun ve bitkin halde kendimi eve zor attım. Yine 1 poşet dolusu hap, pastil, şurup ve boğaz spreyi ile döndüm. Bu kış mevsiminin üst solunum yolu enfeksiyonu Suriye'den gelen insanlarla Türk milletine bulaştığı konuşuluyor. Yani ateş yine düştüğü yeri yakmaya devam ediyor.Bu arada Ömer büyük indirimi kaçırma Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSkoda, eylül ayından sonra fiyatlarında yenileme yaptı 5 Ocak'tan itibaren bütün arabalarında 50TL'lik indirime gitti Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
merkezi sistem uyduda benim eve gelen çıkış yandığı için evde tv izleyemiyordum gittim tivibu ya başvurdum
Hayırlı akşamlar.İngilizce bilen dostlarımızdan bu yazıyı çevirmesini rica ediyorum; Happiness lies in the joy of achievement and the trill of creative effort.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı akşamlar.İngilizce bilen dostlarımızdan bu yazıyı çevirmesini rica ediyorum; Happiness lies in the joy of achievement and the trill of creative effort.Mutluluk, başarı sevincinde ve yaratıcı çabada yalan söyler gibi bi anlam var ama bu kelime olarak çevirince böyle, Türkçem yetmedi iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.