0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİyi akşamlar.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildigünaydın hüseyinim Bugün geç kaldık tatil size tabi HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİyi akşamlar.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildigünaydın hüseyinim
İyi akşamlar.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben geldim abiler
Trafiği kilit, Metrosunda,Tramvayında,Otobüsünde,Minibüsün de hatta Metrobüsünde bile adım atacak yeri olmayan İstanbul'dan günaydınlar iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Tipik bir Pazartesi sendromu geçmiş olsun Ömer İstanbul'da olmak şans mı? değil mi? bunu sana sabahları sormamak lazım. Allah kolaylık versin Good luckLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTrafiği kilit, Metrosunda,Tramvayında,Otobüsünde,Minibüsün de hatta Metrobüsünde bile adım atacak yeri olmayan İstanbul'dan günaydınlar iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTipik bir Pazartesi sendromu geçmiş olsun Ömer İstanbul'da olmak şans mı? değil mi? bunu sana sabahları sormamak lazım. Allah kolaylık versin Good luckLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTrafiği kilit, Metrosunda,Tramvayında,Otobüsünde,Minibüsün de hatta Metrobüsünde bile adım atacak yeri olmayan İstanbul'dan günaydınlar iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Amin abi, bazı konularda şans ama bu artan nüfusla beraber artık dezavantaj, insan her ne kadar işini sevsede yine de bu saydıklarımı göründe bir sinirleniyorEklemeyi unutmuşum birde tek maçtan yatan kuponlar iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.