0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu orhangazi köprüsüde bayramda ücretsiz mı bilgisi olan var mıLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşlar bu orhangazi köprüsüde bayramda ücretsiz mı bilgisi olan var mıLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbi bayrama 3 4 gün kala açıklanır. Buradan duyuru yaparızHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşlar bu orhangazi köprüsüde bayramda ücretsiz mı bilgisi olan var mıLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbi bayrama 3 4 gün kala açıklanır. Buradan duyuru yaparızHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEğer ücretsiz yaparlarsa bi iznik yapayım diyorum benim evden 100 kilometre oluyor çünkü iznik çok iyi olacak bu köprü en azından sıra kuyruk beklemeden 4 dakika da karşıya geçmiş olacağızLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArkadaşlar bu orhangazi köprüsüde bayramda ücretsiz mı bilgisi olan var mıLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAbi bayrama 3 4 gün kala açıklanır. Buradan duyuru yaparızHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEğer ücretsiz yaparlarsa bi iznik yapayım diyorum benim evden 100 kilometre oluyor çünkü iznik çok iyi olacak bu köprü en azından sıra kuyruk beklemeden 4 dakika da karşıya geçmiş olacağızLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAnladim abi. Her sene ücretsiz oluyor. Senin için takipteyimHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın hayırlı işler. Güne hızlı başladık. Allah'tan hayırlısı.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın hayırlı işler. Güne hızlı başladık. Allah'tan hayırlısı.Nasılsınız nasıl gidiyor ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın hayırlı işler. Güne hızlı başladık. Allah'tan hayırlısı.Nasılsınız nasıl gidiyor ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHamdolsun senden naber Hüseyin?