• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Serbest Kürsü »
  • Sohbet

Sohbet

FO-Admin · 7789 · 758907
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 ... 324 325 326 327 328 ... 520   Aşağı git

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ÖmerÜ.

• FO-Muhteşem Üye
  • *
    • Puan +83/-0
  • Arabada Alman'dan, hatunda Rus'tan şaşmayacaksın..
    • Facebook
  • Ad Soyad: Ömer Üzümcü
  • Marka: Skoda
  • Model: Octavia
  • Model Yılı: 2007
  • Yakıt Tipi: Benzin
Ynt: Sohbet
Yanıtla #4875 : 13 Aralık 2016, 18:50
Neredeyse bütün ülkelerde Skoda Kodiaq'ın fiyatları açıklandı, bizim burada hâlâ açıklanmadı bir açıklayın da tercih yapalım artık
"Arabada Alman'dan, hatunda Rus'tan şaşmayacaksın.."
By Ömer :)

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Yanıtla #4876 : 13 Aralık 2016, 22:46
Çıta yükselmiş [emoji106]
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Neredeyse bütün ülkelerde Skoda Kodiaq'ın fiyatları açıklandı, bizim burada hâlâ açıklanmadı bir açıklayın da tercih yapalım artık

Tapatalk

Çevrimdışı ÖmerÜ.

• FO-Muhteşem Üye
  • *
    • Puan +83/-0
  • Arabada Alman'dan, hatunda Rus'tan şaşmayacaksın..
    • Facebook
  • Ad Soyad: Ömer Üzümcü
  • Marka: Skoda
  • Model: Octavia
  • Model Yılı: 2007
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #4877 : 13 Aralık 2016, 23:01
Abi 1.4TSI prestij paket superB ile kodiaq'ın fiyatı eğer aynı olursa aralarında seçim yapmak çok zor olacak  :-\

Çıta yükselmiş [emoji106]

Tapatalk
"Arabada Alman'dan, hatunda Rus'tan şaşmayacaksın.."
By Ömer :)

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #4878 : 14 Aralık 2016, 08:36
Günaydın. Hayırlı işler. Hava -6 derece  :üşü: :üşü: :üşü:

Çevrimdışı reyemrahan

• FO-Özverili Üye
  • *
    • Puan +8/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Emrah YILDIZ
  • Marka: Renault
  • Model: Megane II
  • Model Yılı: 2004
Yanıtla #4879 : 14 Aralık 2016, 09:50
Günaydınlar...  Hava çok soğuk,  ama bugün içim yanıyor...  Halep yanıyor, Musul yanıyor...  Acılar,  feryat figanlar...  Kelimeler kifayetsiz kalıyor ve biz hariç müslüman Devletlerin sesi çıkmıyor!!  Devletimle gurur duyuyorum elhamdülillah...  Rabbim masumlara eziyet eden, çocukları öldüren kişileri, zihniyetleri kahreylesin inşallah
 :-(
Tesellimde bugün  günlerden Diriliş Ertuğrul... Böyle saçma ve fırtınalı ruh halim var,  anlayın artık...

Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildi

Çevrimdışı izmir42

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +313/-5
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #4880 : 14 Aralık 2016, 10:08
Günaydın. Bugün sabah bir hışımla uyandım. Abim ise geç kalmış onu götürdüm arabayla.. Nasıl kalkıp hazırladığımı bilmiyorum..

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Otomobil Terimleri Sözlüğü
https://www.otomobilsozlugu.com

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #4881 : 14 Aralık 2016, 10:09
Bunun sebebini aslında hepimiz biliyoruz. Rahat yaşama tutkusu, çalışmadan kazanma, bol bol harcama... Müslüman ülke insanları üreten değil tüketen toplum oldular. Örneğin pahalı (ultra pahalı) otomobilleri aldılar. Almaya da devam ediyorlar. Altın tuvaletler, gümüş taraklar, pahalı mücevherler, uçaklar, katlar, yatlar, vs. vs. Peki sonuç? İlimden bilimden uzak, çılgınca tüketen, üretmeyen koskoca bir toplum. İlim olmayınca cehalet, cehalet olunca kaçınılmaz son. Türkiye'nin Arap baharından etkilenmemesinin tek sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Ama yetmez tabi.

Avrupa'ya bakıyorsun, insanlar kaliteli bir yaşam sürüyorlar. Tertemiz sokaklar ve caddeler. Uygulanan kurallar. Özgürlükler! Türkiye'de olmak, doğu ve batı kültürlerinin arasında yaşamak bu uçurumu anlamamıza fayda sağlıyor. Peki nasıl oluyor da, petrolü olmayan Hollanda, Almanya, petrol zengini ortadoğu ülkelerinden daha kaliteli ve refah içinde yaşıyor?

Forumda bir grup arkadaşla bir buluşmada kıyamet alametlerinden bahsederken, tarihçi bir üyemiz şöyle demişti, "Güneşin batı'dan doğuşu" alameti belki de fiziki olarak dünya'nın tersine dönmesiyle ilişkili değildir. Belki de ilim, bilim, irfan'ın müslüman olmayanların elinde yücelmesi olabilir demişti... Halbuki tam tersi olması gerekmez mi? Hz. Muhammed Mustafa'nın Sallallahualeyhivesellem'in ümmeti biz miyiz? Yoksa haşa batılılar mı?

Bence bugün kanı dökülen bu insanlar, atalarının ezelden beri keyif edip, toplumu hurafelere, cehalete terk etmesi yüzündendir... Başka söze hacet var mı? Sen savaşma! Ülkeni terket! Bir tek taş bile atma! Vatanını savunma! Sonuç? Hüzün, acı, kan, keder ve gözyaşı :( Allah korusun, Allah esirgesin, Rabbim acılar artık son bulsun...

Günaydınlar...  Hava çok soğuk,  ama bugün içim yanıyor...  Halep yanıyor, Musul yanıyor...  Acılar,  feryat figanlar...  Kelimeler kifayetsiz kalıyor ve biz hariç müslüman Devletlerin sesi çıkmıyor!!  Devletimle gurur duyuyorum elhamdülillah...  Rabbim masumlara eziyet eden, çocukları öldüren kişileri, zihniyetleri kahreylesin inşallah
Tesellimde bugün  günlerden Diriliş Ertuğrul... Böyle saçma ve fırtınalı ruh halim var,  anlayın artık...

Çevrimdışı reyemrahan

• FO-Özverili Üye
  • *
    • Puan +8/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #4882 : 14 Aralık 2016, 10:13
Bunun sebebini aslında hepimiz biliyoruz. Rahat yaşama tutkusu, çalışmadan kazanma, bol bol harcama... Müslüman ülke insanları üreten değil tüketen toplum oldular. Örneğin pahalı (ultra pahalı) otomobilleri aldılar. Almaya da devam ediyorlar. Altın tuvaletler, gümüş taraklar, pahalı mücevherler, uçaklar, katlar, yatlar, vs. vs. Peki sonuç? İlimden bilimden uzak, çılgınca tüketen, üretmeyen koskoca bir toplum. İlim olmayınca cehalet, cehalet olunca kaçınılmaz son. Türkiye'nin Arap baharından etkilenmemesinin tek sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Ama yetmez tabi.

Avrupa'ya bakıyorsun, insanlar kaliteli bir yaşam sürüyorlar. Tertemiz sokaklar ve caddeler. Uygulanan kurallar. Özgürlükler! Türkiye'de olmak, doğu ve batı kültürlerinin arasında yaşamak bu uçurumu anlamamıza fayda sağlıyor. Peki nasıl oluyor da, petrolü olmayan Hollanda, Almanya, petrol zengini ortadoğu ülkelerinden daha kaliteli ve refah içinde yaşıyor?

Forumda bir grup arkadaşla bir buluşmada kıyamet alametlerinden bahsederken, tarihçi bir üyemiz şöyle demişti, "Güneşin batı'dan doğuşu" alameti belki de fiziki olarak dünya'nın tersine dönmesiyle ilişkili değildir. Belki de ilim, bilim, irfan'ın müslüman olmayanların elinde yücelmesi olabilir demişti... Halbuki tam tersi olması gerekmez mi? Hz. Muhammed Mustafa'nın Sallallahualeyhivesellem'in ümmeti biz miyiz? Yoksa haşa batılılar mı?

Bence bugün kanı dökülen bu insanlar, atalarının ezelden beri keyif edip, toplumu hurafelere, cehalete terk etmesi yüzündendir... Başka söze hacet var mı? Sen savaşma! Ülkeni terket! Bir tek taş bile atma! Vatanını savunma! Sonuç? Hüzün, acı, kan, keder ve gözyaşı :( Allah korusun, Allah esirgesin, Rabbim acılar artık son bulsun...

Çok haklısın sayın yönetim...  Biraz fazla mı duygusallık var bende acaba? Rabbim bizi öyle olmaktan esirgesin...  Ama bir babanın acısı anlatılamaz... Elinde vefat etmiş bebeği, babanın çaresizliği...  Bilemiyorum ya, bir an kendimi onların yerine koydum... Allah nasip etmesin inşallah öyle acıları bizlere....

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #4883 : 14 Aralık 2016, 10:33
Seni çok iyi anlıyorum merak etme. Türk olmak bir onurdur! Eminim bu ailede olan insanların %99'u bu onuru paylaşıyordur.

Fakat tarih tekerrürden ibarettir. Biraz tarih bilgimizi tazeleyelim, GökTürk'ler döneminde Türk'lere ilk ihaneti yapan Arap'lardır. GökTürk'lerin ticari sırlarını, Türk'lerin kadim düşmanı Çin'lilerle paylaşan Arap'lar değil miydi? Ayrıca Göktürk savaşında Türk'lerin (Müslüman'ların) yanında değilde karşı tarafta olmaları da tırnak içinde "Sı.tık sıvayalım" gibi olmamışmıydı? Tabi bunun bedelini ağır ödediler. Hazar ordusu Suriye'ye girip dağı taşı ovayı kılıçtan geçirmiş ve Suriye'yi ağır savaş vergilerine (HARACA) bağlamıştır! Ataları hain! Ataları kansız! Kimse bu gerçeğin üzerini kapatamaz! Elbette bir çocuğun, bir insanın ölmesinden mutluluk duyacak kadar onursuz değiliz. Ama bazı gerçekleri de hatırlamak lazım. Ayrıca Türk'lerin Kanal Seferi sırasında 500 Türk askerini kıtır kıtır doğrayan Filistin'liler değilmiydi? Benmi yanlış hatırlıyorum? Neyse diyorum, Allah Müslüman'ları korusun ve onları bir an önce kendilerine gelmesini sağlasın inşaAllah... Böyle giderse bu coğrafyada kan dinmeyecek... Dün X örgüt yarın Q örgüt türetip milletin başına bela edecekler...

Çok haklısın sayın yönetim...  Biraz fazla mı duygusallık var bende acaba? Rabbim bizi öyle olmaktan esirgesin...  Ama bir babanın acısı anlatılamaz... Elinde vefat etmiş bebeği, babanın çaresizliği...  Bilemiyorum ya, bir an kendimi onların yerine koydum... Allah nasip etmesin inşallah öyle acıları bizlere....

Çevrimdışı reyemrahan

• FO-Özverili Üye
  • *
    • Puan +8/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #4884 : 14 Aralık 2016, 10:41
Doğru söze ne denir ki, noktası noktasına haklısın,  katılıyorum...  Ama ordaki Türkmenler? ( ZATEN VATANINI SAVUNAN VE O COĞRAFYADA ZULME KARŞI HALA AYAKTA DURAN TÜRKMENLERDİR) 

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #4885 : 14 Aralık 2016, 10:58
Türkmen kardeşlerimizi, Çin'deki Uygur Türk'lerini katledenleri Allah Kahhar ismi sıfatıyla Kahretsin! İşte onların şanssızlığı bulundukları bölgeden kaynaklanıyor. Ben şunada kızıyorum, İslam ülkeleri birliği 3 milyon İslam ordumuz var diye övünürken, bu zulme nasıl sessiz kalıyorlar? Nerede bu 3 Milyon İslam ordusu? Sen gördün mü?

Doğru söze ne denir ki, noktası noktasına haklısın,  katılıyorum...  Ama ordaki Türkmenler? ( ZATEN VATANINI SAVUNAN VE O COĞRAFYADA ZULME KARŞI HALA AYAKTA DURAN TÜRKMENLERDİR) 

Çevrimdışı reyemrahan

• FO-Özverili Üye
  • *
    • Puan +8/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #4886 : 14 Aralık 2016, 12:03
İşte şimdi benim devletimle gurur duyma sebebimi açıkladın...  Üzülerek söylüyorum ki yalnızız...

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #4887 : 14 Aralık 2016, 13:15
Büyük bir plan, büyük bir organizasyon var. Bu toprakların değerini birtek biz anlamadık. Ne Maldivler ne Rio De Janerio, nede Toscana... Aynı gün 4 mevsimin yaşandığı tek ülke Türkiye! Madenleri, doğası, insanları... Hepsi birbirinden değerli. O yüzdendir ki, etrafımız ateş çemberi. Ne diyelim, Allah hayırlısını versin.

İşte şimdi benim devletimle gurur duyma sebebimi açıkladın...  Üzülerek söylüyorum ki yalnızız...

Çevrimdışı reyemrahan

• FO-Özverili Üye
  • *
    • Puan +8/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #4888 : 14 Aralık 2016, 17:27
Büyük bir plan, büyük bir organizasyon var. Bu toprakların değerini birtek biz anlamadık. Ne Maldivler ne Rio De Janerio, nede Toscana... Aynı gün 4 mevsimin yaşandığı tek ülke Türkiye! Madenleri, doğası, insanları... Hepsi birbirinden değerli. O yüzdendir ki, etrafımız ateş çemberi. Ne diyelim, Allah hayırlısını versin.

Amin sayın yönetim, amin...

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #4889 : 14 Aralık 2016, 17:47
Kriz yok gençler :) aldanmayın :) Hadi hayırlı yolculuklar, evlere dağılıyoruz  :üşü: :üşü: :üşü:

• Yazdır
Sayfa: 1 ... 324 325 326 327 328 ... 520   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • ForumOtomobil Sosyal Bölümler »
  • Otomobil Dışı Konular »
  • Serbest Kürsü »
  • Sohbet

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.304 saniyede 32 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?