16 Nisan Referandum oyumuzu kullandık. Memlekete hayırlı olsun. Lakin başımıza tatsız bir hadise geldi. Sığırın biri arkadan tıkladı bizim külüstüre. Elimde kalacaktı, polis girdi araya. Allah'tan arabada birşey yok. Plakalık sol arka tamponda 2cm lik iz yapmış. Onunda ön tamponun tırnakları kırılmış sağdan soldan açılmıştı. Polis hemen müdehale etti sağolsun. Seçim günü tam oy kullandığımız okulun önünden çıktım, trafiğe katıldım. Yaya geçidinde insanlara yol verdim, tam ilerledim arkadan küt diye bir ses. İndim, 20-22 yaşlarında uyuz bir eleman. Araba Opel Corsa. Atladım dışarı yapıştım boğazına. Polis okulun önünde ekip arabasından indi hemen. 3 polis biri beni tuttu, diğerleri de elemandan ehliyet ruhsat istediler. Arabayı dün almış. Ruhsat yok. Trafik sigortası yok... Hey Allah'ım dedim nerden denk geldi bu sığır... polis bizim arabaya baktı, onun arabaya baktı, beyefendi isterseniz trafiğe haber verelim ama şunun için tramere kayıt girmesin gerek yok dedi. Öfkeyle iyice bakmadım tampona, baktım ki Plakalık iz yapmış o kadar. Ucuz atlattık yani. Ama onun tampon tırnakları ön çamurlukların altından yanlara kanat gibi açılmış. Lanet olsun sana dedim, bindim arabaya, aynadan baktım polis bunu ekip arabasına götürdü. Ben yürüdüm gittim. Renault beni şaşırttı. O sesten sonra 2 santimlik izle kurtarmak çok şaşırtıcı. Neyse bununla geçmiş olsun

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi