0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayır abi şuan iki modem kullanıyorum TP-link ikiside biri normal modem diğerini sinyali kuvvetndirmesi için kullanıyorum. Sokağın en başından sinyal alabiliyorum. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wifi Repeater'mi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayır abi şuan iki modem kullanıyorum TP-link ikiside biri normal modem diğerini sinyali kuvvetndirmesi için kullanıyorum. Sokağın en başından sinyal alabiliyorum. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Izmirin güzelliği kalk istediğin saatte denize Git.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapIzmirin güzelliği kalk istediğin saatte denize Git.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildigittin mi?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapIzmirin güzelliği kalk istediğin saatte denize Git.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildigittin mi? Tabi abi HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortalık çıplak çıplak kadın kaynıyordu bu ahlaklı fotoyu çekmek için ter döktüm. Şaka bu yana kamera açık telefon gördükçe millet "Benim garıyı mı cekiyon la sen ?" Oluyor. [emoji2][emoji2]HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi