0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağol. 95 tl filmleri zaten söktüreceksin dedi polis Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGeçmiş olsun. Ne kadar ceza kestiler?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap24 Ekimde bitmiş muayene Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVizeden ceza yedim derken, muayenesiz polis kontrolüne mi girdin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın. Hayırlı Haftalar.Haftasonu vizeden ceza yedim. bugün vizeye gireceğiz.filmleride söktük
Geçmiş olsun. Ne kadar ceza kestiler?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap24 Ekimde bitmiş muayene Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVizeden ceza yedim derken, muayenesiz polis kontrolüne mi girdin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın. Hayırlı Haftalar.Haftasonu vizeden ceza yedim. bugün vizeye gireceğiz.filmleride söktük
24 Ekimde bitmiş muayene Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVizeden ceza yedim derken, muayenesiz polis kontrolüne mi girdin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın. Hayırlı Haftalar.Haftasonu vizeden ceza yedim. bugün vizeye gireceğiz.filmleride söktük
Vizeden ceza yedim derken, muayenesiz polis kontrolüne mi girdin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın. Hayırlı Haftalar.Haftasonu vizeden ceza yedim. bugün vizeye gireceğiz.filmleride söktük
Günaydın. Hayırlı Haftalar.Haftasonu vizeden ceza yedim. bugün vizeye gireceğiz.filmleride söktük
İnsaflı memura denk gelmişsin. Helal olsun. Filmden ceza yazmamış. Bununla geçmiş olsun.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSağol. 95 tl filmleri zaten söktüreceksin dedi polis Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGeçmiş olsun. Ne kadar ceza kestiler?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap24 Ekimde bitmiş muayene Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVizeden ceza yedim derken, muayenesiz polis kontrolüne mi girdin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın. Hayırlı Haftalar.Haftasonu vizeden ceza yedim. bugün vizeye gireceğiz.filmleride söktük
Cam filmini kaça söktürdün?
kendim söktüm. 2 yıl olmuştu takılalı. bir köşesinden tırnakla kaldırdınmı gerisi geliyor. biraz arka cam uğraştırdı. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCam filmini kaça söktürdün?
Abi anlatsana biraz ? HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçmiş olsun abi.. ben bu sabah genel muayneye girdim çok şükür sıfır sıkıntı geçtik bakalım darısı sana olsun
Senin camlarda film var mı? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi anlatsana biraz ? HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisağol 13:30 da randevu bakalım geçebilecekmiyiz Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgeçmiş olsun abi.. ben bu sabah genel muayneye girdim çok şükür sıfır sıkıntı geçtik bakalım darısı sana olsun
Hüseyin Sıcak buhar yada fön makinası ile daha kolay çıkıyor benim öyle bir şansım olmadığı için köşesinden tırnakla kaldırdım sonra yavaş yavaş çıkardım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHüseyin Sıcak buhar yada fön makinası ile daha kolay çıkıyor benim öyle bir şansım olmadığı için köşesinden tırnakla kaldırdım sonra yavaş yavaş çıkardımPeki iz kalıyor mu ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi