0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar.İstanbul'da hava soğuk ve yağmurlu.Ehliyet için emniyetten randevu almam gerekiyor. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap randevu buradan alınıyor herhalde. B Geçici Trafik Belgesi ni mi işaretlemem gerekiyor?
Sürücü kursuna sor Mutlu. Emin değilim. Bu kalabalıkta yanlış yönlendirmeyelim seni.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMerhabalar.İstanbul'da hava soğuk ve yağmurlu.Ehliyet için emniyetten randevu almam gerekiyor. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap randevu buradan alınıyor herhalde. B Geçici Trafik Belgesi ni mi işaretlemem gerekiyor?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSürücü kursuna sor Mutlu. Emin değilim. Bu kalabalıkta yanlış yönlendirmeyelim seni.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMerhabalar.İstanbul'da hava soğuk ve yağmurlu.Ehliyet için emniyetten randevu almam gerekiyor. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap randevu buradan alınıyor herhalde. B Geçici Trafik Belgesi ni mi işaretlemem gerekiyor?Tamam abi. Bir arayayım kursu.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSürücü kursuna sor Mutlu. Emin değilim. Bu kalabalıkta yanlış yönlendirmeyelim seni.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMerhabalar.İstanbul'da hava soğuk ve yağmurlu.Ehliyet için emniyetten randevu almam gerekiyor. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap randevu buradan alınıyor herhalde. B Geçici Trafik Belgesi ni mi işaretlemem gerekiyor?Tamam abi. Bir arayayım kursu.Hayırlı geceler herkese.Randevuyu aldım.Emniyetin sitesinde Kan Grubunu belirtir belge veya yazılı beyan diyor.Kartım yok o yazılı beyan işi nasıl oluyor?
Kızılay kan merkezine, sağlık ocağına, devlet veya üniversite hastanesine başvuru yapabilirsin. Bir miktar kan alıp, kan grubunu belirlerler. Akabinde sana evrak verirler. Kan gurubunuz 0 Rh- gibi.Cümleten günaydın. Hayırlı Cumalar. Allah kaza bela vermesin.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSürücü kursuna sor Mutlu. Emin değilim. Bu kalabalıkta yanlış yönlendirmeyelim seni.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMerhabalar.İstanbul'da hava soğuk ve yağmurlu.Ehliyet için emniyetten randevu almam gerekiyor. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap randevu buradan alınıyor herhalde. B Geçici Trafik Belgesi ni mi işaretlemem gerekiyor?Tamam abi. Bir arayayım kursu.Hayırlı geceler herkese.Randevuyu aldım.Emniyetin sitesinde Kan Grubunu belirtir belge veya yazılı beyan diyor.Kartım yok o yazılı beyan işi nasıl oluyor?
Günaydın. Bugün enteresan bir doğa olayına denk geldim.1. Yağmur2. Kar3. Dolu4. Şimşek5. Gök gürültüsüDünya'yı mahfettik. Tebrik ederim hepimizi........^^^^^^^^^^^^^^^^^