0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu N11 sitesine nedense ısınamadım. Bugün bir ürün gerçekten çok hesaplı olduğu için alışveriş yapayım dedim. İşte manzara Daha önce buradan döşeme zımbası için tel almıştım. Lavuk yanlış ölçü göndermiş. İade almadı. Bu N11'de satış yapan esnaf bana dolandırıcı gibi geliyor. Bu uyarıda çıkınca, bu bir işaret olmalı diye düşündüm ve alışverişten vazgeçtim.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapŞu N11 sitesine nedense ısınamadım. Bugün bir ürün gerçekten çok hesaplı olduğu için alışveriş yapayım dedim. İşte manzara Daha önce buradan döşeme zımbası için tel almıştım. Lavuk yanlış ölçü göndermiş. İade almadı. Bu N11'de satış yapan esnaf bana dolandırıcı gibi geliyor. Bu uyarıda çıkınca, bu bir işaret olmalı diye düşündüm ve alışverişten vazgeçtim.Ben iki defa yaptım sıkıntısız dıHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın. Hayırlı işler. Hayırlı Cuma'lar. Sabah saatlerinde 06:30-07:00 arası yollarda oluşan buzlanma, saat 09:00-11:00 arası çözülüyor ve yol buzdan daha kaygan bir hale dönüşüyor. Bu konuya dikkat edin derim.
2018 e flash bi giriş yaptık bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin