0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDEME ÖYLE ŞEYLER HÜSEYİN AKTİF PASİF FELAN YANLIŞ ANLAŞILIRLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİyi akşamlar artık ben 2 ay kadar pasif üyeyim.
DEME ÖYLE ŞEYLER HÜSEYİN AKTİF PASİF FELAN YANLIŞ ANLAŞILIRLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİyi akşamlar artık ben 2 ay kadar pasif üyeyim.
İyi akşamlar artık ben 2 ay kadar pasif üyeyim.
İyi akşamlar. Türkiyede işini düzgün yapan 3-5 kişi kaldı..
Günaydın.Ne oldu hayırdır?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİyi akşamlar. Türkiyede işini düzgün yapan 3-5 kişi kaldı..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın.Ne oldu hayırdır?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİyi akşamlar. Türkiyede işini düzgün yapan 3-5 kişi kaldı..Mobilyaları getiriyoruz diye aradılar, gelecek 4 gündür. Son konuşmada getiririz ama kurulumu yetişmeyebilir dendi. İşlerimizi 4 gündür erteliyoruz. İnsanlara karşı mahçup olduk. Her dk altın değerinde bilen yok.
Öncelikle günaydın.Hüseyin haklısın. Aynı sıkıntıyı yaşayan sadece sen değilsin. Maalesef esnaflık bitmiş. Bu arada akaryakıta yine zam gelmiş.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın.Ne oldu hayırdır?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİyi akşamlar. Türkiyede işini düzgün yapan 3-5 kişi kaldı..Mobilyaları getiriyoruz diye aradılar, gelecek 4 gündür. Son konuşmada getiririz ama kurulumu yetişmeyebilir dendi. İşlerimizi 4 gündür erteliyoruz. İnsanlara karşı mahçup olduk. Her dk altın değerinde bilen yok.