0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Senin bu fotoları lastikçiye sordum. Lastik eski tarihli ve rafya uzın kaldıysa albenisi olsun diye bişey sürüyorlar ondan olur. Suyu gördüğünde akar dedi. Bana mantıklı geldi. Üretim tarihi nedir lastiklerin ?
Bide ben yağmurlu havadada kuru havada da bi 1000 km filan yaptım dıştan olsaydı bu saatten sonra lastiğin yanaklarının maviye dönüşmesi ilginç Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBide ben yağmurlu havadada kuru havada da bi 1000 km filan yaptım dıştan olsaydı bu saatten sonra lastiğin yanaklarının maviye dönüşmesi ilginç Tapatalk aracılığı ile gönderildi Bunları iade et bence... Sonuçta faturalı ürün. Garantisi vardır.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBide ben yağmurlu havadada kuru havada da bi 1000 km filan yaptım dıştan olsaydı bu saatten sonra lastiğin yanaklarının maviye dönüşmesi ilginç Tapatalk aracılığı ile gönderildi Bunları iade et bence... Sonuçta faturalı ürün. Garantisi vardır.bazen düşünüyorum belkide normaldir 4'ünde de birden oldu diye ama sonra da bu ne böyle diyorum ya çok sinir bozucu birşey ne güzel dedim yeni lastikler birde nitrojen bastırdım oh dedim kafam rahat hava filan basmakla uğraşmam bırak havasını lastikle uğraşıyorum ya.Neyse Hayırlısı Ne ise o olsun.
Ne ajanı
Exper geldiğinde lastiğe beraber tekrar bastırdık nitrojeni öyle birşey olsaydı bilirdi heralde birde bide öyle birşey olsa nitrojeni niye her lastiğe bassınlar Tapatalk aracılığı ile gönderildi