0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende kibarca dedim zati...
Satacak olduğunda hiçbirisi kalmayacaktır emin olabilirsin Bende de millet sıraya dizilmişti... Hepsine haber vermeme rağmen hiç ilgi alakası olmayan birisi aldı gitti...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSatacak olduğunda hiçbirisi kalmayacaktır emin olabilirsin Bende de millet sıraya dizilmişti... Hepsine haber vermeme rağmen hiç ilgi alakası olmayan birisi aldı gitti... ne bileyim abi bi ara gırgırına satılık ettim arabayı da o zaman demişlerdi satacak olursan haberimiz olsun diye...ama tabi iş ciddiye binince ne olur orası bilinmez
Bugün satılığa çıkart! 1 hafta sonra vedalaş! Ama sakın satma o bizim maskotumuz Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSatacak olduğunda hiçbirisi kalmayacaktır emin olabilirsin Bende de millet sıraya dizilmişti... Hepsine haber vermeme rağmen hiç ilgi alakası olmayan birisi aldı gitti... ne bileyim abi bi ara gırgırına satılık ettim arabayı da o zaman demişlerdi satacak olursan haberimiz olsun diye...ama tabi iş ciddiye binince ne olur orası bilinmez
cıvıl cıvıl harika!
Arka kasadaki Hyundai yazısının üzerine çekilen mavi filme her baktığımda hayran kalıyorum yahu...
Memoli ne dicem sen ne işi yapıyon _? araba yük arabası ama bizim arabadan temiz valla
Bizim sirketteki taka h 100 den sonra senin masallah cok diri duruyor allah kaza bela vermesin