0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dünkü pazar gezmesinden sonra aracı yıkayıp temizledim..cilasını attıktan sonrada dün bi arkadaşımın tavsiyesiyle ön farlardan sonra arka stoplara da karatma işlemi uyguladım..buyrun fotolar:günün yorgunluğundan sonra beyaz aslanı garajına çektim...herkese iyi forumlar...
Komplemi kapladın Mehmet? ? ?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapdünkü pazar gezmesinden sonra aracı yıkayıp temizledim..cilasını attıktan sonrada dün bi arkadaşımın tavsiyesiyle ön farlardan sonra arka stoplara da karatma işlemi uyguladım..buyrun fotolar:günün yorgunluğundan sonra beyaz aslanı garajına çektim...herkese iyi forumlar...
Çok güzel olmuş. Bende flaşsız fotoğraf çektinde stoplar daha koyu çıkmış diye düşünüyorum ama öyle değilmiş.
Opel'in önünde duruyor Maşallah
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOpel'in önünde duruyor Maşallah sağolasın Uğur abim...o opelin sahibiyle ayak üstü biraz muhebbet bile ettik abi...park ederken gördü beni geldi şöyle bi dolandı h 100 ün etrafında ve dediki biz şuncağız arabayı temizlemeye üşenirken sen maşallah koca kamyoneti yalamış yutmuşssun dedi...bende bi teşekkür ettim öyle işte abi...
h 100 ü kim kızdırdı böyle ya.... şu bakışlara baksanıza
Görüntü süper nazar değmesin inşallah
MAŞALLAH