0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline sağlık kardeşim. Dahiyane bir uygulama olmuş. Canavara da öyle bir yakışmış ki... Stepne bile ortaya çıkmış
vaaay çok güzel ama photoshop deme bana GERÇEK de lütfen
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapvaaay çok güzel ama photoshop deme bana GERÇEK de lütfen cıdden guzel ama shop sanırım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapvaaay çok güzel ama photoshop deme bana GERÇEK de lütfen yok yok merak etme photoshop felan değil abi...aracın fotosunu sert plastik üzerine baskı yaptırdım...yan yana da koyunca sanki gerçek gibi durdu.... keşke elimde malzemem ve yeteneğim olsa da h 100 ün küçük bi maketini yapabilsem...
hahahha supermıs vallaha shop sandım ben
hahahahah Mehmet güldürdün beni nereden aklına geldi böyle birşey yapmak? seninki resmen Real Shop CS 10.000.000 olmuş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapvaaay çok güzel ama photoshop deme bana GERÇEK de lütfen yok yok merak etme photoshop felan değil abi...aracın fotosunu sert plastik üzerine baskı yaptırdım...yan yana da koyunca sanki gerçek gibi durdu.... keşke elimde malzemem ve yeteneğim olsa da h 100 ün küçük bi maketini yapabilsem...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphahahahah Mehmet güldürdün beni nereden aklına geldi böyle birşey yapmak? seninki resmen Real Shop CS 10.000.000 olmuş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapvaaay çok güzel ama photoshop deme bana GERÇEK de lütfen yok yok merak etme photoshop felan değil abi...aracın fotosunu sert plastik üzerine baskı yaptırdım...yan yana da koyunca sanki gerçek gibi durdu.... keşke elimde malzemem ve yeteneğim olsa da h 100 ün küçük bi maketini yapabilsem... ne bileyim abi..birden geldi aklıma yaptım işte...fena mı güldük biraz
Hahahahhaa hiçte fena olmamış. Aslında ölçekli bir maketini yapmak var bu canavarın Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphahahahah Mehmet güldürdün beni nereden aklına geldi böyle birşey yapmak? seninki resmen Real Shop CS 10.000.000 olmuş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapvaaay çok güzel ama photoshop deme bana GERÇEK de lütfen yok yok merak etme photoshop felan değil abi...aracın fotosunu sert plastik üzerine baskı yaptırdım...yan yana da koyunca sanki gerçek gibi durdu.... keşke elimde malzemem ve yeteneğim olsa da h 100 ün küçük bi maketini yapabilsem... ne bileyim abi..birden geldi aklıma yaptım işte...fena mı güldük biraz
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHahahahhaa hiçte fena olmamış. Aslında ölçekli bir maketini yapmak var bu canavarın Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphahahahah Mehmet güldürdün beni nereden aklına geldi böyle birşey yapmak? seninki resmen Real Shop CS 10.000.000 olmuş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapvaaay çok güzel ama photoshop deme bana GERÇEK de lütfen yok yok merak etme photoshop felan değil abi...aracın fotosunu sert plastik üzerine baskı yaptırdım...yan yana da koyunca sanki gerçek gibi durdu.... keşke elimde malzemem ve yeteneğim olsa da h 100 ün küçük bi maketini yapabilsem... ne bileyim abi..birden geldi aklıma yaptım işte...fena mı güldük biraz aynen abi şöyle diecast denilen maketler varya metalden gerçeğine %100 benzeyen...belli mi olur ilerde bi fırsat çıkar yaptırırız...nasip
sen bunuda yaparsın senden korkulur Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHahahahhaa hiçte fena olmamış. Aslında ölçekli bir maketini yapmak var bu canavarın Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphahahahah Mehmet güldürdün beni nereden aklına geldi böyle birşey yapmak? seninki resmen Real Shop CS 10.000.000 olmuş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapvaaay çok güzel ama photoshop deme bana GERÇEK de lütfen yok yok merak etme photoshop felan değil abi...aracın fotosunu sert plastik üzerine baskı yaptırdım...yan yana da koyunca sanki gerçek gibi durdu.... keşke elimde malzemem ve yeteneğim olsa da h 100 ün küçük bi maketini yapabilsem... ne bileyim abi..birden geldi aklıma yaptım işte...fena mı güldük biraz aynen abi şöyle diecast denilen maketler varya metalden gerçeğine %100 benzeyen...belli mi olur ilerde bi fırsat çıkar yaptırırız...nasip
Yaparsan ilk bizimle paylaş. Unutma bak haa