0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYaparsan ilk bizimle paylaş. Unutma bak haa ayıpsın abi zaten bi tek bu sitede garajım var benim başka sitelerde paylaşım yapmıyorum face hariç..yeni uygulamalarımı ilk burada paylaşıyorum zaten...böyle gider değişmez yani
Yaparsan ilk bizimle paylaş. Unutma bak haa
selamlar bugün 30.000 km bakımı için yine servise gittim ve periyodik bakımımızı yaptırdık çok şükür...bi kaç tane foto alabildim: buyrun :[img width=375
Güle güle kirlensin yağı suyu. MaşaAllah mis mis. Bakımı kaça maloluyor bu keratanın?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüle güle kirlensin yağı suyu. MaşaAllah mis mis. Bakımı kaça maloluyor bu keratanın? eyvallah sağolasın abim...180 tl civarı tuttuyor genelde abi...herhangi bi ustaya yaptırsak bakımını bu kadar tutmaz ama servis olunca biraz tuzlu oluyor....serviste yapılan her işin garantisi verildiği için sürekli servise gidiyorum Uğur abi...herhangi bi sıkıntı olursa başım ağrımasın diye
10 numara. 5yıldız.
Mehmet varya süpersin! O fotoğraflara bayıldım. Kardeşim herkes senin gibi malına itina ile baksa varya şu memlekette tamirciler işsiz kalır. İnan senin sattığın her aracı gözüm kapalı ustaya göstermeden alırım. Bu kadarda samimi söylüyorum. Maşallah kardeşim. Allah ağız tadıyla kirletmeyi nasip etsin.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMehmet varya süpersin! O fotoğraflara bayıldım. Kardeşim herkes senin gibi malına itina ile baksa varya şu memlekette tamirciler işsiz kalır. İnan senin sattığın her aracı gözüm kapalı ustaya göstermeden alırım. Bu kadarda samimi söylüyorum. Maşallah kardeşim. Allah ağız tadıyla kirletmeyi nasip etsin.