0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Almanya'da bir dostum var. Bu chip tuning için şunu söyler "Chip takıldıktan sonra motor ömrü çok hızlı tükenir" bunu göz önüne al bence. Bu arkadaşın Almanya'da 3 tane aracı var, Audi, VW ve BMW. Özellikle şunu tavsiye ediyor orijinali neyse öyle kullanın diyor. Kendisi arabalarının far rengini bile değiştirmez.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKasaya ağırlık yaptırırsın. Gayette güzel olur bence. Egsoz değişikliği falan. Chip küçük canavar!dimi abi...kapaklar bir hafta içinde elimde olacak fakat üzerinde boyama işlemiyle ancak bu görünüme kavuşacak yani biraz uğraştıracak...ama dediğin gibi telli kapaklara göre daha sportif duruyo...araba zaten 100 bg...bu haliyle baya performanslı zaten... :)abi dur şimdi bide motor olayına girmeyelimmm..yolda tutulmaz sonra h 100 bu chip tuning olayını baya bi araştırdım abi hatta bi firmaylada görüştüm...araç 130 bg olacak yakıtta %30 oranında düşecek dediler..şimdilik beklemede kaldım...sence nasıl olu bu işlem Uğur abi?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKasaya ağırlık yaptırırsın. Gayette güzel olur bence. Egsoz değişikliği falan. Chip küçük canavar!dimi abi...kapaklar bir hafta içinde elimde olacak fakat üzerinde boyama işlemiyle ancak bu görünüme kavuşacak yani biraz uğraştıracak...ama dediğin gibi telli kapaklara göre daha sportif duruyo...araba zaten 100 bg...bu haliyle baya performanslı zaten... :)abi dur şimdi bide motor olayına girmeyelimmm..yolda tutulmaz sonra h 100
Kasaya ağırlık yaptırırsın. Gayette güzel olur bence. Egsoz değişikliği falan. Chip küçük canavar!dimi abi...kapaklar bir hafta içinde elimde olacak fakat üzerinde boyama işlemiyle ancak bu görünüme kavuşacak yani biraz uğraştıracak...ama dediğin gibi telli kapaklara göre daha sportif duruyo...araba zaten 100 bg...bu haliyle baya performanslı zaten... :)abi dur şimdi bide motor olayına girmeyelimmm..yolda tutulmaz sonra h 100
Ooyşş Çok Güzel Olmuş Elinize Sağlık
Emeğine yüreğine sağlık Çok Vahşi olmuş. . Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEmeğine yüreğine sağlık Çok Vahşi olmuş. . Tapatalk kullanılarak gönderildieyvallah mustafa abim..sağolasınRica ederim canım kardeşim emeğe saygımız var kırıksız çiziksiz kullan inşallah. Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEmeğine yüreğine sağlık Çok Vahşi olmuş. . Tapatalk kullanılarak gönderildieyvallah mustafa abim..sağolasın
Hayranlıkla izliyorumZEN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1- zaten bununla doğmuş. .2- ailecek yemeğe giderken. .3- arkadaşlarla maça giderken. .4- düğün nişan vs. Özel Günler için. .5- spor yaparken. .Gibi olmuş Hepsinin yeri ayrı bir güzel olmuş. Emeğine sağlık. Tapatalk kullanılarak gönderildi
2-4 ve 5 bende beğendim
sonuncu en güzeli olmuş..güle güle kullan...