0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMehmet Hocam plakalıklar mükemmel olmuş.Güle güle kullan eyvallah emre bey sağolasın...bu ortamı her hyundai severin görmesini istedim...
Mehmet Hocam plakalıklar mükemmel olmuş.Güle güle kullan
Mehmet bey, forum ana sayfa'ya 07 plakanın fotoğrafını ekledim. forumun maskotu Antalya'lı H.100 dür artık Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMehmet Hocam plakalıklar mükemmel olmuş.Güle güle kullan eyvallah emre bey sağolasın...bu ortamı her hyundai severin görmesini istedim...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMehmet bey, forum ana sayfa'ya 07 plakanın fotoğrafını ekledim. forumun maskotu Antalya'lı H.100 dür artık Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMehmet Hocam plakalıklar mükemmel olmuş.Güle güle kullan eyvallah emre bey sağolasın...bu ortamı her hyundai severin görmesini istedim...çok sağolun Uğur bey yaz aylarında vakit ve imkan bulsam da bi buluşmanıza h 100 le katılsam diyorum ama bakalım nasip...
oraya ana sayfaya yani şöyle güzel bi foto daha koysan sevinirim Uğur bey...genel görünümlü bi foto mesela
hayhay, tabiki Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaporaya ana sayfaya yani şöyle güzel bi foto daha koysan sevinirim Uğur bey...genel görünümlü bi foto mesela
Maaşallah bu ne sevimli, ne güzel bir kamyonet. Allah kaza bela vermesin..
BU NASIL BİR KAMYONET BÖYLE. KARDEŞ TEBRİK EDERİM SENİ. ÇOK GÜZEL YAKIŞMIŞ.
Bizim maskot podyuma çıkmış Mehmet, üstteki 1. fotoğrafta arkada görünen dağın ismi nedir? çok güzel bir manzara yakalamışsın