0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnşallah Mehmet, foruma sıklıkla katılamıyorsun ama katılınca da yeniliklerle geliyorsun. Helal Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsağolasın Uğur bey elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım...zamanla devamı da gelecek inşallah
sağolasın Uğur bey elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım...zamanla devamı da gelecek inşallah
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİnşallah Mehmet, foruma sıklıkla katılamıyorsun ama katılınca da yeniliklerle geliyorsun. Helal Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsağolasın Uğur bey elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım...zamanla devamı da gelecek inşallah aynen Uğur bey iş yoğunluğu sebebiyle doğrudur sık uğrayamıyorum ama her gelişim farklı olmalı dimi ama bu yüzden yenilikleri paylaşmak iyi oluyor...
Çok değişmiş Sanki estetik operasyon geçirmiş Mehmet! Maşallah, Allah kaza bela vermesin
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇok değişmiş Sanki estetik operasyon geçirmiş Mehmet! Maşallah, Allah kaza bela vermesinH100 pekkan
Haklısın kardeş, güzel oluyor. Acaba yan aynalara sinyal bağlama çalışması yapsan nasıl durur? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİnşallah Mehmet, foruma sıklıkla katılamıyorsun ama katılınca da yeniliklerle geliyorsun. Helal Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsağolasın Uğur bey elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım...zamanla devamı da gelecek inşallah aynen Uğur bey iş yoğunluğu sebebiyle doğrudur sık uğrayamıyorum ama her gelişim farklı olmalı dimi ama bu yüzden yenilikleri paylaşmak iyi oluyor...
stickr ların gelmesini bekliyorum o zaman yeni fotolar gelecek arkadaşlar...
Mehmet senin ve birkaç arkadaşımızın daha kargosunu yarın çıkartacağım haberin olsun. Tahmin ediyorum, Pazartesi veya Salı elinde olur Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapstickr ların gelmesini bekliyorum o zaman yeni fotolar gelecek arkadaşlar...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMehmet senin ve birkaç arkadaşımızın daha kargosunu yarın çıkartacağım haberin olsun. Tahmin ediyorum, Pazartesi veya Salı elinde olur Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapstickr ların gelmesini bekliyorum o zaman yeni fotolar gelecek arkadaşlar...teşekkürler Uğur bey...bizlere gelecek olan paketin içinde tam olarak neler var...merak ettim doğrusu şimdiden
MaşaAllah Allah nazardan saklasın kardeşim. Buna bir boncuk tak
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşaAllah Allah nazardan saklasın kardeşim. Buna bir boncuk tak değişik yerlerinde tam 10 kadar nazar boncuğu var Uğur bey çaktırma