0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ehliyet tamamdiirrrr...hosgelmissen gardassssss (kucak) .. Kazasiz belasiz ehliyetine cezasiz bir omur baglayamadim sonunu.. Sen anladin oniii ))))
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEhliyet tamamdiirrrr...hosgelmissen gardassssss (kucak) .. Kazasiz belasiz ehliyetine cezasiz bir omur baglayamadim sonunu.. Sen anladin oniii ))))Abla ehliyeti alalı 2 sene oldu arabayı yeni aldık hani öğretmalnlik saa yaramadı
Sen 20 yasindamisn yani. 18 fln snmstm :/
vay vay vay hele bunun gözelligine bak hele Soğutmalı torpidoyuda gözümüze soktun Kardeşim Allah hayırlı uğurlu etsin. Tekerin çukura girmesin, tümsekten atlamasın Allah kaza bela keder çizik boya yanığı tıklama toslama vermesin. Altı güneş görmesin. Gazına tuzuna zam gelmesin, ağır bakımlarda seni üzmesin İNŞAALLAH.MAŞALLAH
Maşallah Subhanallah.. elemterefiş kem gözlere şiş.. kardeşim ağız tadıyla binersiniz inşallah.. güle güle kullan... Allah kaza bela vermesin...
Hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız inşallah.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap vay vay vay hele bunun gözelligine bak hele Soğutmalı torpidoyuda gözümüze soktun Kardeşim Allah hayırlı uğurlu etsin. Tekerin çukura girmesin, tümsekten atlamasın Allah kaza bela keder çizik boya yanığı tıklama toslama vermesin. Altı güneş görmesin. Gazına tuzuna zam gelmesin, ağır bakımlarda seni üzmesin İNŞAALLAH.MAŞALLAH Amin Sayın Uğur Hoca efendim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşallah Subhanallah.. elemterefiş kem gözlere şiş.. kardeşim ağız tadıyla binersiniz inşallah.. güle güle kullan... Allah kaza bela vermesin... Eyvallah abim sağolasın gariban işi işte Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız inşallah.İnşallah hocam Yüce rabbim hepimize birer BMW olur mercedes olur ferrari olur nasip eder onun fotoğraflarını atarız
Gariban işi mi? kaç para verdin sen bu gariban işine? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap vay vay vay hele bunun gözelligine bak hele Soğutmalı torpidoyuda gözümüze soktun Kardeşim Allah hayırlı uğurlu etsin. Tekerin çukura girmesin, tümsekten atlamasın Allah kaza bela keder çizik boya yanığı tıklama toslama vermesin. Altı güneş görmesin. Gazına tuzuna zam gelmesin, ağır bakımlarda seni üzmesin İNŞAALLAH.MAŞALLAH Amin Sayın Uğur Hoca efendim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşallah Subhanallah.. elemterefiş kem gözlere şiş.. kardeşim ağız tadıyla binersiniz inşallah.. güle güle kullan... Allah kaza bela vermesin... Eyvallah abim sağolasın gariban işi işte Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız inşallah.İnşallah hocam Yüce rabbim hepimize birer BMW olur mercedes olur ferrari olur nasip eder onun fotoğraflarını atarız
Tekrardan Hayırlı Olsun Kaazsız Belasız Cezasız