0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha önce paylaştım ama buyrun biraz reklam olucak Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi sen bu ledleri paylaşmışmıydın? Ürünün fiyatı nedir?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi peki bu bildiğimiz silikonlu şerit ledlerden farklı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.evet silkolu şerit ledlerden cok farklı bir ışık gücü Renk Sıcaklığı:6000K alimiyom üstüne işlenmiş led
Abi sen bu ledleri paylaşmışmıydın? Ürünün fiyatı nedir?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi peki bu bildiğimiz silikonlu şerit ledlerden farklı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.evet silkolu şerit ledlerden cok farklı bir ışık gücü Renk Sıcaklığı:6000K alimiyom üstüne işlenmiş led
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi peki bu bildiğimiz silikonlu şerit ledlerden farklı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.evet silkolu şerit ledlerden cok farklı bir ışık gücü Renk Sıcaklığı:6000K alimiyom üstüne işlenmiş led
Abi peki bu bildiğimiz silikonlu şerit ledlerden farklı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.
Güzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?
Yok abi sana serbest 40 TL demek. Paypal ödeme sistemi var sanırım. Paypal sizden ne kadar komisyon alıyor? Banka havelesinden ucuza gelirse bizim üyelere indirim yaparsın abi bakarsın müşteri çıkar sanaLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapdaha önce paylaştım ama buyrun biraz reklam olucak Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi sen bu ledleri paylaşmışmıydın? Ürünün fiyatı nedir?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi peki bu bildiğimiz silikonlu şerit ledlerden farklı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.evet silkolu şerit ledlerden cok farklı bir ışık gücü Renk Sıcaklığı:6000K alimiyom üstüne işlenmiş led
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok abi sana serbest 40 TL demek. Paypal ödeme sistemi var sanırım. Paypal sizden ne kadar komisyon alıyor? Banka havelesinden ucuza gelirse bizim üyelere indirim yaparsın abi bakarsın müşteri çıkar sanaLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapdaha önce paylaştım ama buyrun biraz reklam olucak Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi sen bu ledleri paylaşmışmıydın? Ürünün fiyatı nedir?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi peki bu bildiğimiz silikonlu şerit ledlerden farklı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.evet silkolu şerit ledlerden cok farklı bir ışık gücü Renk Sıcaklığı:6000K alimiyom üstüne işlenmiş led paypal veya ptt ödeme ben getirdiğim ürüne %10 kar koyup satıyorum bazı ürüler pağlı olabilir ilkin araştrmanızı tafsiye ederim büyük bir firma olmadığımdan yurt dışından yüklü mal cekmiyorum bu yüzden fiyatlar büyük toptncılara göre değişiklik gösterebilir.
bugün yapılan işler gece görütüsü isteyen arkadaşlara.tam kararmadı ama idare eder heralde.Neon diyordum onuda yaptım yarın kısmetse altını ışıklandıracaz.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok abi sana serbest 40 TL demek. Paypal ödeme sistemi var sanırım. Paypal sizden ne kadar komisyon alıyor? Banka havelesinden ucuza gelirse bizim üyelere indirim yaparsın abi bakarsın müşteri çıkar sanaLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapdaha önce paylaştım ama buyrun biraz reklam olucak Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YaptşkLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi sen bu ledleri paylaşmışmıydın? Ürünün fiyatı nedir?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi peki bu bildiğimiz silikonlu şerit ledlerden farklı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.evet silkolu şerit ledlerden cok farklı bir ışık gücü Renk Sıcaklığı:6000K alimiyom üstüne işlenmiş led paypal veya ptt ödeme ben getirdiğim ürüne %10 kar koyup satıyorum bazı ürüler pağlı olabilir ilkin araştrmanızı tafsiye ederim büyük bir firma olmadığımdan yurt dışından yüklü mal cekmiyorum bu yüzden fiyatlar büyük toptncılara göre değişiklik gösterebilir.Abi ben şahsen 5 10 lira için yabancıdan alacak değilim şahsen alırsam yabancıya mı gitsin senden rica ederim En azından bildiğimiz yerden aldık deriz o kadar basit
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok abi sana serbest 40 TL demek. Paypal ödeme sistemi var sanırım. Paypal sizden ne kadar komisyon alıyor? Banka havelesinden ucuza gelirse bizim üyelere indirim yaparsın abi bakarsın müşteri çıkar sanaLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapdaha önce paylaştım ama buyrun biraz reklam olucak Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YaptşkLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi sen bu ledleri paylaşmışmıydın? Ürünün fiyatı nedir?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi peki bu bildiğimiz silikonlu şerit ledlerden farklı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.evet silkolu şerit ledlerden cok farklı bir ışık gücü Renk Sıcaklığı:6000K alimiyom üstüne işlenmiş led paypal veya ptt ödeme ben getirdiğim ürüne %10 kar koyup satıyorum bazı ürüler pağlı olabilir ilkin araştrmanızı tafsiye ederim büyük bir firma olmadığımdan yurt dışından yüklü mal cekmiyorum bu yüzden fiyatlar büyük toptncılara göre değişiklik gösterebilir.
Yok abi sana serbest 40 TL demek. Paypal ödeme sistemi var sanırım. Paypal sizden ne kadar komisyon alıyor? Banka havelesinden ucuza gelirse bizim üyelere indirim yaparsın abi bakarsın müşteri çıkar sanaLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapdaha önce paylaştım ama buyrun biraz reklam olucak Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YaptşkLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi sen bu ledleri paylaşmışmıydın? Ürünün fiyatı nedir?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi peki bu bildiğimiz silikonlu şerit ledlerden farklı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.evet silkolu şerit ledlerden cok farklı bir ışık gücü Renk Sıcaklığı:6000K alimiyom üstüne işlenmiş led
daha önce paylaştım ama buyrun biraz reklam olucak Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YaptşkLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi sen bu ledleri paylaşmışmıydın? Ürünün fiyatı nedir?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi peki bu bildiğimiz silikonlu şerit ledlerden farklı mı?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGüzel olmuş Kenan abi. Elinize sağlık. Tamponu kesip iç kısımdan mı yerleştirdiniz ledi? Yoksa yüzeyemi yapıştırdınız?Kesme yok sadece kablo icin 2mm bir delik deldim kendinden yapışkalı.evet silkolu şerit ledlerden cok farklı bir ışık gücü Renk Sıcaklığı:6000K alimiyom üstüne işlenmiş led
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbugün yapılan işler gece görütüsü isteyen arkadaşlara.tam kararmadı ama idare eder heralde.Neon diyordum onuda yaptım yarın kısmetse altını ışıklandıracaz. Aynen far kapalı sade gündüz farının ışığı şidi bide zifiri karlıktaki aydılatmasını eklicemWhow Abi o ışık gündüz ledinden mi geliyor yoksa far mı açık ben gündüz ledinin ışığını aydınlatmasını merak etmiştim de
bugün yapılan işler gece görütüsü isteyen arkadaşlara.tam kararmadı ama idare eder heralde.Neon diyordum onuda yaptım yarın kısmetse altını ışıklandıracaz. Aynen far kapalı sade gündüz farının ışığı şidi bide zifiri karlıktaki aydılatmasını eklicem
Ayrıca konsol neon ları da çok güzel olmuş onları nasıl bir parçadan yaptın Abi bende ön konsol aralarına düşünüyordum kırmızısını Yada Havalandırma içlerine hafif bi aydınlatma
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbugün yapılan işler gece görütüsü isteyen arkadaşlara.tam kararmadı ama idare eder heralde.Neon diyordum onuda yaptım yarın kısmetse altını ışıklandıracaz. Aynen far kapalı sade gündüz farının ışığı şidi bide zifiri karlıktaki aydılatmasını eklicemWhow Abi o ışık gündüz ledinden mi geliyor yoksa far mı açık ben gündüz ledinin ışığını aydınlatmasını merak etmiştim de
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyrıca konsol neon ları da çok güzel olmuş onları nasıl bir parçadan yaptın Abi bende ön konsol aralarına düşünüyordum kırmızısını Yada Havalandırma içlerine hafif bi aydınlatma şu anda elimde bulunan 3 metre neon krmızı yeşil pembe 1 ad kaldı istediğin gibi kıvrılıp bükülebiliyor 2 kalem pile calışıyor.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyrıca konsol neon ları da çok güzel olmuş onları nasıl bir parçadan yaptın Abi bende ön konsol aralarına düşünüyordum kırmızısını Yada Havalandırma içlerine hafif bi aydınlatma şu anda elimde bulunan 3 metre neon krmızı yeşil pembe 1 ad kaldı istediğin gibi kıvrılıp bükülebiliyor 2 kalem pile calışıyor.Abi onu 12V a çevirme durumumuz Var mı?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyrıca konsol neon ları da çok güzel olmuş onları nasıl bir parçadan yaptın Abi bende ön konsol aralarına düşünüyordum kırmızısını Yada Havalandırma içlerine hafif bi aydınlatma şu anda elimde bulunan 3 metre neon krmızı yeşil pembe 1 ad kaldı istediğin gibi kıvrılıp bükülebiliyor 2 kalem pile calışıyor.Abi onu 12V a çevirme durumumuz Var mı?malesef diyot ekleyip 12 v cevirmez cünkü neon prensibi ile arada elektronik devre var cift konum biri direk bir diğeri yanıp sönüyor ama 12 beni takip edin pek yakında.))
aydılatığı yer arkadan cektim telefola far gözükmesin diye.