0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Plakalığı sök plakanın harflerini kapla abi benim ön plaka öyle kendim yaptıım.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPlakalığı sök plakanın harflerini kapla abi benim ön plaka öyle kendim yaptıım.Belli olmuyo ama plaka yamuk 35 rakamında içeriye doğru çöküklük var ve zift boya lekesi böneck sinek var hafiften..Plaka düzelir abi ama düzgün bi işçilik yapmak lazım sonra daha da beter olabiliyor. Böcek sinek çıkar kendiliğinden. Zift lekesini çıkaran şeylerle sil kapla devam et.. Benim plakanın harflerinin üzerilerinde de taş çarpmaları varı kapladım zaten siyah belli olmuyor bile..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPlakalığı sök plakanın harflerini kapla abi benim ön plaka öyle kendim yaptıım.Belli olmuyo ama plaka yamuk 35 rakamında içeriye doğru çöküklük var ve zift boya lekesi böneck sinek var hafiften..
Huseyin, sanal midifiye bolumu ac hadi Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbu da.benim askm olsun ya cok seymi istiyom Bu araba sana gitmez..
bu da.benim askm olsun ya cok seymi istiyom
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHuseyin, sanal midifiye bolumu ac hadi Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.mobilden deneyim. Konumu acayim bölümümü ?