Bi Kaç haftadır forumda aktif degildim bu süre içinde bi takım değişiklikler yapmak zorunda kaldım.. Hemen geçelim o değişikliklere..
Askere gidecegim için Pederinde ısrarıyla Aracın 17 İnç Olan jantlarını ve 205 50 17 Ebatındaki Lastiklerini 16 İnc Jant ve 205 55 16 Orjinal ebata tekrar geri düşürdüm.. Aracın orjinal yaylarını taktım spor yayları çıkardım.. Görüntü olarak maalesef kötü oldu ama konforum ve kullanma keyfim 10 Kat arttı

17 İnç Jant Lastik'lerimi güzel bir fiyata Sattım.. Hemen jant Arayısına girdim ve uzun zamandır cok begendigim Jant olan Performa 19'dan yana Kullandım. 4'üde 9 Ofset Olarak Sıfır Kutusunda Aldım.. Ofsetli Jant Almamın amacı Lastik ve jantlar camurluktan dışarı taşsın istiyordum Bu Sayede Jant Lastik Camurluk içinde Kalmayacak Arabanın Yol tutusuda Orjinal yaylarla bir nebze düzelecekti..
Buyrun Jantlarım

Lastik seçimimi daha önce bbs'lerde kullandıgım ve asırı memnun kaldıgım Goodyear EfficientGrip Performance'den Yana kullandım ve Yazlık lastiklerde Stock eriten Zararına Lastik satısı yapan bi yerden tanesini 175 TL'den 2014 Üretimi 4 Tane SIFIR Olarak aldım ve Ücretsiz Kendilerine Taktırdım..

Sonuç Olarak

Uzun Zamandır Arabaya alarm taktırmak istiyordum En Son Kafam attı bir hısımla gidip Space Marka Alarm Kiti Aldım ve montajını oto elektrikcime yaptırdım Simdi güvenle Aracımı evimin önüne park ediyorum

Okudugunuz için teşekkürler