0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet sonradan takilma orjinali pek hosuma gitmedi acikcasi
Soyle yazayim . Double ekran fiyati 750 tl. 2 kayik 150 tl pandizotun yerine yerlestirilen mdf 150 tl geri gorus kamerasi 100 tl el emegiyle birlikte toplam 1300 liraya mal oldu
Emek var ve belliki severek yapılmış Beğenilmezde ne yapılır? 0-100 km denemesi yaptın mı hiç? Sonuç kaç saniye merak ettim.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEmek var ve belliki severek yapılmış Beğenilmezde ne yapılır? 0-100 km denemesi yaptın mı hiç? Sonuç kaç saniye merak ettim.Yok henuz onu denemedim denerken video cekip yayinlayabilirim isterseniz [emoji5]
Maşallah tertemiz.. Otomatik viteslisini hiç kullanmadım, performansı ve geçişleri nasıl? şanzımanda sıkıntı yaşıyormusun?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMaşallah tertemiz.. Otomatik viteslisini hiç kullanmadım, performansı ve geçişleri nasıl? şanzımanda sıkıntı yaşıyormusun?Cok tesekkurler oncelikle. Performans konusunda manuel gibi olmasada inanin isiklarda ve kalkista koltuga yapistiriyor ayni zamanda sollama yaparken vites duserek cok iyi bir performans sergiliyor. Ayni zamanda simota hava filtresiyle daha da iyi olacagina inaniyorum [emoji5] Sanziman konusunda ise vites gecislerini anlamiyorum o kadar ki hissettirmiyor [emoji5]
yanlis duymadiysam kendi yilinin en iyi sanzimani secilmis [emoji5]
Maşallah allah kaza bela vermesin hocam honda hayat onda2 sorum varBu araç kaç km de bide aldığında içinde orjinal teyp mi takılıydı