0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dikkatimi çekti şampuan olarak Gojo cilalı şampuan kullanıyorsun.Aynısının bire biri vardı bende kullanıyordum memnundum da en son Yanlış hatırlamıyorsam Autokit cilalı şampuan almıştım fiyat olarakda uygundu 4 litresi 12 15 lira arası , kesinlikle tavsiye ederim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDikkatimi çekti şampuan olarak Gojo cilalı şampuan kullanıyorsun.Aynısının bire biri vardı bende kullanıyordum memnundum da en son Yanlış hatırlamıyorsam Autokit cilalı şampuan almıştım fiyat olarakda uygundu 4 litresi 12 15 lira arası , kesinlikle tavsiye ederim Nerden aldın emre ?Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDikkatimi çekti şampuan olarak Gojo cilalı şampuan kullanıyorsun.Aynısının bire biri vardı bende kullanıyordum memnundum da en son Yanlış hatırlamıyorsam Autokit cilalı şampuan almıştım fiyat olarakda uygundu 4 litresi 12 15 lira arası , kesinlikle tavsiye ederim Nerden aldın emre ?Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Hızlıal.com dan aldım fakat sen oradan alma alırsan da özellikle uyar benimki hasarlı geldi.
Bugün şunu anladım arabaya alışma sürecini bitirdim.. Hani arabanızı tanırsınız ve avucunuzun içinde gibi olurya aynı o his geldi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBugün şunu anladım arabaya alışma sürecini bitirdim.. Hani arabanızı tanırsınız ve avucunuzun içinde gibi olurya aynı o his geldi. Tek vücut
zamanla alışıyor insan. özellikle araba değiştirince insanda alışma süreci zaman alıyor. ölçüler değişiyor, butonlar, özellikler, yakıt vs... değişiyor. Alışana kadar zaman geçiyor.
Hayırlı olsun kardesım canavar maşallah Nokia 3310'dan gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBugün şunu anladım arabaya alışma sürecini bitirdim.. Hani arabanızı tanırsınız ve avucunuzun içinde gibi olurya aynı o his geldi. Tek vücut Aynen öyle. Hani çocuğunuz olur. Şurda şunu yapacak şunu verirsen yemez bunu sever. Gibi özelliklerini bilirsinizya bende de öyle oldu. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Abi sen benden daha önce aldın aracı ve yeni mi alıştın.. Ben 2 hafta içinde alıştım ya sıkıntı yok
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBugün şunu anladım arabaya alışma sürecini bitirdim.. Hani arabanızı tanırsınız ve avucunuzun içinde gibi olurya aynı o his geldi. Tek vücut Aynen öyle. Hani çocuğunuz olur. Şurda şunu yapacak şunu verirsen yemez bunu sever. Gibi özelliklerini bilirsinizya bende de öyle oldu. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.