0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yıkamıştım.. Abi bak İzmire yaz geleli 3 gün oldu yani yağmur biteli, 3 günde siyahmı töbeler tövbesi.. gölgede bile güneşi çekiyor..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYıkamıştım.. Abi bak İzmire yaz geleli 3 gün oldu yani yağmur biteli, 3 günde siyahmı töbeler tövbesi.. gölgede bile güneşi çekiyor..hahahah Pasta cila yap, yansıtma gücü kazandır boyaya. Dediğin doğru, gölgede bile çekiyor ısıyı.
En güzeli solar sunroof eskiden efsane kasa passatlarda vardı 2005 1.8 turbolarda. Yeni çıkanlarda yok nedense. Bence olması gereken bir özellik. Olsa mükemmel olur.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEn güzeli solar sunroof eskiden efsane kasa passatlarda vardı 2005 1.8 turbolarda. Yeni çıkanlarda yok nedense. Bence olması gereken bir özellik. Olsa mükemmel olur.Aşağıdaki sitenin otoparkında görüyorum bir tane eski kasa passat, sunroof ta çizgiler var, solar mı değil mi kestiremedim. demekki solar mış
Aynen o çizgili gibi olanlar solar sunroof. Güneşe bırakıyorsunuz arabayı serin serin biniyorsunuz Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEn güzeli solar sunroof eskiden efsane kasa passatlarda vardı 2005 1.8 turbolarda. Yeni çıkanlarda yok nedense. Bence olması gereken bir özellik. Olsa mükemmel olur.Aşağıdaki sitenin otoparkında görüyorum bir tane eski kasa passat, sunroof ta çizgiler var, solar mı değil mi kestiremedim. demekki solar mış
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAynen o çizgili gibi olanlar solar sunroof. Güneşe bırakıyorsunuz arabayı serin serin biniyorsunuz Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEn güzeli solar sunroof eskiden efsane kasa passatlarda vardı 2005 1.8 turbolarda. Yeni çıkanlarda yok nedense. Bence olması gereken bir özellik. Olsa mükemmel olur.Aşağıdaki sitenin otoparkında görüyorum bir tane eski kasa passat, sunroof ta çizgiler var, solar mı değil mi kestiremedim. demekki solar mış Vizontele'deki deli Emin gibi olacak ama neyse vazgeçtim sen anladın Sinan
Bişey sorucam.. Bunun konuşma yeri buramı ? Hadi bakalım uygun konu altına..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Motoru nasıl temizledin Hüseyin
Maşallah güzel araç Hüseyinim Allah kaza bela vermesin
Sezonum ilk geniş kapsamlı temizliği yapıldı.. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Arabanın boyasını etkitmeye başladın yani Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSezonum ilk geniş kapsamlı temizliği yapıldı.. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.