• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

  • Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Otomobil Marka ve Modelleri »
  • Markalara Göre Otomobiller »
  • Tüm Markalar »
  • MITSUBISHI »
  • L200 »
  • Yeni Mitsubishi L200 daha sert daha güçlü

Yeni Mitsubishi L200 daha sert daha güçlü

efedesign · 2 · 2536
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efedesign

  • FO-Usta Üye
  • *
    • İleti: 1,326
    • Puan +49/-0
    • Cinsiyet:Bay
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Mehmet Niyazi ALADAĞ
  • Marka: Peugeot
  • Model: 301 Active 1.6 Hdi
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yeni Mitsubishi L200 daha sert daha güçlü
: 01 Eylül 2015, 08:55
Temsa Motorlu Araçlar, dünya çapında büyük heyecan yaratan 5. nesil Yeni Mitsubishi L200’ü Isparta Davraz Dağı’nda gerçekleştirilen lansmanı ile Türkiye pazarına tanıttı.




Temsa Motorlu Araçlar, dünya çapında büyük heyecan yaratan 5. nesil Yeni Mitsubishi L200’ü Isparta Davraz Dağı’nda gerçekleştirilen lansmanı ile Türkiye pazarına tanıttı. En zorlu yollarda bile daha sağlam, daha dayanıklı olan Yeni Mitsubishi L200, pick-up pazarının tartışmasız lideri olmaya devam edeceği mesajını veriyor.

Temsa Motorlu Araçlar, tamamen yenilenen ve güçlenen Yeni Mitsubishi L200’ü 24-25 Ağustos tarihlerinde Isparta Davraz Dağı’nda düzenlediği lansmanıyla Türkiye pazarına tanıttı. Atletik ve güçlü tasarımıyla öne çıkan Yeni Mitsubishi L200, yakıt ekonomisinden kolay manevra kabiliyetine kadar kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak üzere baştan tasarlandı. Zorlu yollara meydan okuyan Yeni Mitsubishi L200, güçlenen altyapısı ve üstün donanım özellikleriyle bir SUV/binek otomobil konforuyla sınıfında yarattığı farkı gözler önüne serdi.

Yeni Mitsubishi L200, pick-up segmentinde çıtayı yükseltti

Pick-up’ın sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra sınıfında öncü konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan Yeni L200, RISE gövde yapısı, darbe emici şasisi ve yeni süspansiyon sistemi sayesinde rahatlıkla her türlü zorluğun üstesinden geliyor.

Yenilenen efsane Mitsubishi L200, MIVEC ve Dizel özellikleri bir arada sunduğu, dünyada bir ilke imza attığı yeni motoru ile daha ekonomik, daha güçlü ve daha çevreci olarak beklentilerin ötesine geçiyor. Üstelik yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu ve yüzde 17 daha az karbon salınımıyla Yeni Mitsubishi L200 hem kullanıcılarının cebini hem de çevreyi düşündüğünü bir kez daha kanıtlıyor.

Genişleyen iç kabin, yenilenen koltuklar, anahtarsız çalıştırma sistemi, direksiyonda vites kulakçıkları, çift bölgeli dijital klima ve Bi-xenon farlar ile artırılmış konfor, Paris-Dakar Rallisi’nde elde ettiği başarılar ile offroad performansını kanıtlamış Pajero’dan geliştirilen yeni 4 sürüş modlu 4x4 Super Select sistemi, sessiz motor ve yalıtım özellikleriyle pick-up kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan Yeni Mitsubishi L200, manevra kabiliyetiyle şehir içinde ve dar yollarda kolaylık sağlıyor. Tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunulan 7 adet hava yastığı,  Aktif Çekiş Denge Kontrolü, Yokuş Kalkış Destek Sistemi ve Treyler Denge Kontrolü gibi artırılmış güvenlik özellikleri ve güçlü gövde yapısı sayesinde de güvenilir bir yol arkadaşı oluyor.

Zeka: “Açık ara pazar lideri olan Mitsubishi L200 yenilenerek geliyor”

Türkiye pazarına Ağustos ayında sunulan Yeni Mitsubishi L200’ün pazarı ateşleyeceğine inandıklarını belirten Temsa Motorlu Araçlar Genel Müdürü Eşref Zeka, “Pick-up pazarındaki güçlü oyuncumuz Mitsubishi L200, Temmuz 2015 itibarıyla yüzde 33 gibi rekor pazar payına ulaşarak, açık ara liderliğini korumayı başardı. Ağustos ayında da Türkiye pazarına sunduğumuz Yeni Mitsubishi L200 ile pick-up segmentine yepyeni bir soluk getirerek iddiamızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar Mitsubishi L200’den vazgeçemeyenler kadar, yeni kullanıcıları da hayran bırakacağımıza inanıyorum. Yeni Mitsubishi L200 sayesinde liderliğimizi pekiştirerek devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.

Yeni Mitsubishi L200, 79.900 TL’den başlayan fiyatlarla…

Mitsubishi Motors, bugüne kadar Mitsubishi L200’den vazgeçemeyenler kadar yeni kullanıcıların da dikkatini çekeceğini öngörerek 150 ülkede yıllık 200.000 adetlik satış hedefliyor. Yeni Mitsubishi L200’ü ‘Yılın Pick-up’ı seçen İngiltere’nin önde gelen haftalık otomobil dergisi Auto Express de Avrupa'da resmi olarak pazara sunulmadan önce sektöre hızlı bir giriş yapan 5. Nesil Mitsubishi L200 ile ilgili bu hedefi destekliyor.

Mitsubishi Motors’un yetmiş yıllık pick-up ve 4x4 teknolojisi ile tasarlanan Yeni Mitsubishi L200, sağlam, dayanıklı ve çevreci kimliğini yeni donanım paketi isimleri Storm, Tornado ve Blizzard da yansıtıyor. 3 farklı donanım 5 farklı versiyonuyla Yeni Mitsubishi L200, 79.900 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunuldu. Üstelik Yeni Mitsubishi L200’ler 5yıl/100.000 km. garanti sunuyor.

Modeller             Model Yılı        Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı

4X2 MT STORM       2015       79.900 TL

4X2 AT STORM        2015       83.400 TL

4X4 MT STORM        2015       94.900 TL

4X4 MT TORNADO     2015       97.500 TL

4X4 AT BLIZZARD      2015      109.900 TL
Dünyanın En Büyük Haber Alma Teşkilatının Adı DEDİKODU'dur...




Çevrimdışı FO-Admin

  • Admin
  • *
    • İleti: 58,681
    • Puan +615/-17
    • Cinsiyet:Bay
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Ynt: Yeni Mitsubishi L200 daha sert daha güçlü
Yanıtla #1 : 01 Eylül 2015, 09:18
Fiyatlarda uygun olmalı. Fakat dövizin uçup gittiği şu dönemde bunu beklemekte yanlış olur.



  • Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Otomobil Marka ve Modelleri »
  • Markalara Göre Otomobiller »
  • Tüm Markalar »
  • MITSUBISHI »
  • L200 »
  • Yeni Mitsubishi L200 daha sert daha güçlü
 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.132 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?