0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendi bilgisayarından şarkıları gösterip sunucuda yayınlatıyorsun değil mi?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsendeki neydi? ona göre bi ayar çekelim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapiphone dan dinlenebiliyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphayırlı olsun ama iş yerinde açılmıyor malesef yinede güzel fikir Nerde bizde iphone alacak para abi Samsung var bende android denemedim gerçi belkı acılıyodur
sendeki neydi? ona göre bi ayar çekelim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapiphone dan dinlenebiliyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphayırlı olsun ama iş yerinde açılmıyor malesef yinede güzel fikir Nerde bizde iphone alacak para abi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapiphone dan dinlenebiliyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphayırlı olsun ama iş yerinde açılmıyor malesef yinede güzel fikir Nerde bizde iphone alacak para abi
iphone dan dinlenebiliyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphayırlı olsun ama iş yerinde açılmıyor malesef yinede güzel fikir
hayırlı olsun ama iş yerinde açılmıyor malesef yinede güzel fikir
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapöyle yazıyor, arayüz ayarlamada. iphone ve Android cihazlar ile uyumludur diyor ama bende android yok. denemedimLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsendeki neydi? ona göre bi ayar çekelim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapiphone dan dinlenebiliyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphayırlı olsun ama iş yerinde açılmıyor malesef yinede güzel fikir Nerde bizde iphone alacak para abi Samsung var bende android denemedim gerçi belkı acılıyodur Denıyorum hemenoluyor abıde buna ne sarj dayanır nede benım telın netı
öyle yazıyor, arayüz ayarlamada. iphone ve Android cihazlar ile uyumludur diyor ama bende android yok. denemedimLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapsendeki neydi? ona göre bi ayar çekelim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapiphone dan dinlenebiliyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yaphayırlı olsun ama iş yerinde açılmıyor malesef yinede güzel fikir Nerde bizde iphone alacak para abi Samsung var bende android denemedim gerçi belkı acılıyodur
abi biraz hareketli bişeyler çalda kendimize gelelim
abi niye yabancı çalıyorsun ya
abi peki arabada dinleyebilicekmiyiz bu radyoyu frekans kaç
Bizim radyonun sesi kesilmiş
Abi bu nasıl bir slow ya baydı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSlow çalıyorum gençler
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSlow çalıyorum gençler
Uyuruz artık.
Gülşen gülşen gülşensonra da innaaaa innaaa innaaaa