0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapİnşaAllah bulabilirsin abi [emoji4] O motorla o araba uçar... [emoji1] senin muscle sevdana biraz ters gerçi çok devir çevirir bu motor [emoji1] Yürüyen uçahk yapacağim diyorsun [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇok merak ettim şimdi [emoji1] Böyle bir aracı alırken tedirgin olmadın mı hiç abi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMiata'yı nerden buldun abi [emoji1] 1.8 mi oluyor onlar?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni alacağın araba ne abi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri92 miataSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri1. Nesil 1.6 2. Nesil 1.8 3. Nesil 2.0 4. Nesil yolda geliyo:D benimki ilk nesil ama super bi motor var aracta ve egzoz da saglam olunca kukretiyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriYok.. oyle araclar alirken cevrene hiiiic bakmayacan cunku hic olumlu cevap alamazsin ; D ben alamadim ama kafama koydum arabayi alqcam cuma gunu.. yarin kaporayi veriyorum alip proje araci yapicam seneye veya 2 sene sonra araba canavar 2 litrelik 1jzgte bulabilirsem super olurSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHahaha aymem yuruyen ucak olsun jdm de guzeldr para olmayinca Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
İnşaAllah bulabilirsin abi [emoji4] O motorla o araba uçar... [emoji1] senin muscle sevdana biraz ters gerçi çok devir çevirir bu motor [emoji1] Yürüyen uçahk yapacağim diyorsun [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇok merak ettim şimdi [emoji1] Böyle bir aracı alırken tedirgin olmadın mı hiç abi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMiata'yı nerden buldun abi [emoji1] 1.8 mi oluyor onlar?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni alacağın araba ne abi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri92 miataSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri1. Nesil 1.6 2. Nesil 1.8 3. Nesil 2.0 4. Nesil yolda geliyo:D benimki ilk nesil ama super bi motor var aracta ve egzoz da saglam olunca kukretiyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriYok.. oyle araclar alirken cevrene hiiiic bakmayacan cunku hic olumlu cevap alamazsin ; D ben alamadim ama kafama koydum arabayi alqcam cuma gunu.. yarin kaporayi veriyorum alip proje araci yapicam seneye veya 2 sene sonra araba canavar 2 litrelik 1jzgte bulabilirsem super olurSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇok merak ettim şimdi [emoji1] Böyle bir aracı alırken tedirgin olmadın mı hiç abi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMiata'yı nerden buldun abi [emoji1] 1.8 mi oluyor onlar?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni alacağın araba ne abi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri92 miataSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri1. Nesil 1.6 2. Nesil 1.8 3. Nesil 2.0 4. Nesil yolda geliyo:D benimki ilk nesil ama super bi motor var aracta ve egzoz da saglam olunca kukretiyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriYok.. oyle araclar alirken cevrene hiiiic bakmayacan cunku hic olumlu cevap alamazsin ; D ben alamadim ama kafama koydum arabayi alqcam cuma gunu.. yarin kaporayi veriyorum alip proje araci yapicam seneye veya 2 sene sonra araba canavar 2 litrelik 1jzgte bulabilirsem super olurSent from my GT-I9060 using Tapatalk
Çok merak ettim şimdi [emoji1] Böyle bir aracı alırken tedirgin olmadın mı hiç abi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMiata'yı nerden buldun abi [emoji1] 1.8 mi oluyor onlar?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni alacağın araba ne abi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri92 miataSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri1. Nesil 1.6 2. Nesil 1.8 3. Nesil 2.0 4. Nesil yolda geliyo:D benimki ilk nesil ama super bi motor var aracta ve egzoz da saglam olunca kukretiyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMiata'yı nerden buldun abi [emoji1] 1.8 mi oluyor onlar?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni alacağın araba ne abi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri92 miataSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri1. Nesil 1.6 2. Nesil 1.8 3. Nesil 2.0 4. Nesil yolda geliyo:D benimki ilk nesil ama super bi motor var aracta ve egzoz da saglam olunca kukretiyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Miata'yı nerden buldun abi [emoji1] 1.8 mi oluyor onlar?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni alacağın araba ne abi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri92 miataSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni alacağın araba ne abi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri92 miataSent from my GT-I9060 using Tapatalk
Yeni alacağın araba ne abi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Araba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Amerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Sen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri
Para olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEn azından sorunsuz [emoji6] Amerikanların her yeri ayrı sorun [emoji1] Ben japonlardan Lancer VIII-IX severim [emoji1] nasip olur mu bilmem [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapİnşaAllah bulabilirsin abi [emoji4] O motorla o araba uçar... [emoji1] senin muscle sevdana biraz ters gerçi çok devir çevirir bu motor [emoji1] Yürüyen uçahk yapacağim diyorsun [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇok merak ettim şimdi [emoji1] Böyle bir aracı alırken tedirgin olmadın mı hiç abi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMiata'yı nerden buldun abi [emoji1] 1.8 mi oluyor onlar?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni alacağın araba ne abi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri92 miataSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri1. Nesil 1.6 2. Nesil 1.8 3. Nesil 2.0 4. Nesil yolda geliyo:D benimki ilk nesil ama super bi motor var aracta ve egzoz da saglam olunca kukretiyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriYok.. oyle araclar alirken cevrene hiiiic bakmayacan cunku hic olumlu cevap alamazsin ; D ben alamadim ama kafama koydum arabayi alqcam cuma gunu.. yarin kaporayi veriyorum alip proje araci yapicam seneye veya 2 sene sonra araba canavar 2 litrelik 1jzgte bulabilirsem super olurSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHahaha aymem yuruyen ucak olsun jdm de guzeldr para olmayinca Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriInsallah nasip olur Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
En azından sorunsuz [emoji6] Amerikanların her yeri ayrı sorun [emoji1] Ben japonlardan Lancer VIII-IX severim [emoji1] nasip olur mu bilmem [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapİnşaAllah bulabilirsin abi [emoji4] O motorla o araba uçar... [emoji1] senin muscle sevdana biraz ters gerçi çok devir çevirir bu motor [emoji1] Yürüyen uçahk yapacağim diyorsun [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇok merak ettim şimdi [emoji1] Böyle bir aracı alırken tedirgin olmadın mı hiç abi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMiata'yı nerden buldun abi [emoji1] 1.8 mi oluyor onlar?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni alacağın araba ne abi?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAraba rölantide deli gibi titreyecek gaz verince yeri sarsacak [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAmerikan arabalarını veya klasiklerini pek sevmem... Ama sevene saygı duymuşumdur. Çünkü az çok ne için sevdiğini bilirim... O yüksek hacimli Muscle'lar, heybetli duruşları felan... Ne yazıkki beni pek etkileyemedi bana en sevdiğin klasik ne deseler düşünmeden Murat 124 derim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSen çok uzağa gittin be usta. Plymouth Cuda mı seviyorsun yoksa [emoji4] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPara olsa dodge ve plymouth dan vazgecmem de iste yok Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHemi cuda olsun road runner olsun severim tabii sevilmeyecek gibi degiller Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri hahaha abi on kalkacak yaa koskoca tekerlegi arkaya koyacan yqni Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriAynenn abi yeni alacagim araba da ayni oyle kukruyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri92 miataSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri1. Nesil 1.6 2. Nesil 1.8 3. Nesil 2.0 4. Nesil yolda geliyo:D benimki ilk nesil ama super bi motor var aracta ve egzoz da saglam olunca kukretiyo Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriYok.. oyle araclar alirken cevrene hiiiic bakmayacan cunku hic olumlu cevap alamazsin ; D ben alamadim ama kafama koydum arabayi alqcam cuma gunu.. yarin kaporayi veriyorum alip proje araci yapicam seneye veya 2 sene sonra araba canavar 2 litrelik 1jzgte bulabilirsem super olurSent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han HazretleriHahaha aymem yuruyen ucak olsun jdm de guzeldr para olmayinca Sent from my GT-I9060 using Tapatalk"Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."Sultan II.Abdülhamid Han Hazretleri