FIAT Sonbahar Sıfır Araç Kampanyaları

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Admin

  • Admin
  • *
    • İleti: 342
    • Puan +15/-1
    • Cinsiyet:Bay
    • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Bülent
  • Marka: Ford
  • Model: C-Max
  • Model Yılı: 2012
  • Yakıt Tipi: Motorin
FIAT Sonbahar Sıfır Araç Kampanyaları



FIAT Sonbahar Sıfır Araç Kampanyaları

Egea modellerinde kampanyalı fiyatlar

Yeni Egea’nın 2021 model Hatchback versiyonları 192.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni Egea Station Wagon’un 2021 modelleri 237.900 TL’den başlayan kampanyalı satış fiyatlarıyla sahiplerini bekliyor. Yeni Fiat Egea Cross modelleri ise 200.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Fiat 500, 500L ve 500X modelleri
Fiat’ın 500 serisi otomobilleri de Kasım ayında avantajlı fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Fiat 500 219.900 TL, Fiat 500L 260.900 TL ve Fiat 500X 349.900 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.


 
Fiat Egea kampanyası
Fiat’ın Kasım ayı otomobil kampanyası kapsamında Fiat Egea 50.000 TL için 12 ay vade ve %1,29 faizli finansman imkanı ile satışa sunuluyor.

Kredi kampanyasından ‘’Marka Kasko’’ yaptırılması durumunda faydalanılabilir. Marka Kasko, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta, Allianz Sigorta, Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan Fiat Kasko ile Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerlidir. Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir.

Fiat ve Koç Fiat Kredi önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 02.11.2021-01.12.2021 tarihleri arasında geçerlidir.


 
Fiat Connect Kasko
Fiat Yol Arkadaşım Connect, Kasko Poliçelerinde “Akıllı Fiyatlandırma” Dönemini başlatıyor. Connect bağlanabilirlik teknolojisi, sağladığı şeffaflık ve kişiselleştirme yetkinliğiyle araç kaskosunda müşterilere verim sağlıyor ve gereksiz ücretler ödetmiyor.

Fiat’ın Connect ürünüyle ve Aksigorta güvencesiyle hazırlanan connect kasko poliçesi müşterilere ilk poliçede %17 indirim verirken, yenileme döneminde sürüş puanına göre %10’na varan indirim ve ayrıca kullanılmayan günlerden 250 TL’ye varan ek bir fayda da sunuyor. Connect kasko ile aracını iyi kullanan az öder.

Fiat Yol Arkadaşım Connect ve Connect kasko alanlar; İlk poliçelerini lansmana özel %17 indirimli alır. Yenileme dönemindeyse sürüş puanından %10’a varan indirim ayrıca kullanılmayan günlerden 250 TL’ye kadar ek indirim kazanıyor.

 

Satış sonrası kampanyaları
FIAT Yetkili servislerinde ücretsiz kış kontrolü fırsatı. Ayrıca 3 yaş üzeri şahıs müşterilerine %20 işçilik indirimi ve %15 yedek parça indirimi, servis işlemlerinizde Yapı Kredi World’e özel 8 taksit imkanı ve ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti ayrıcalıkları sizi bekliyor.

Ücretsiz Kış Kontrolü
FIAT Yol Arkadaşım üyesi olan müşterilere, ücretsiz kış kontrolü fırsatı sunulmaktadır. İşlem öncesinde FIAT Yetkili servislerinden “ücretsiz kış kontrolü için randevu almanız gerekmektedir. Ücretsiz kış kontrolü kapsamında; Motor yağı seviye kontrolü, Adblue seviyesi ve kalitesi kontrolü, Diagnostik cihazla motor elektronik devrelerinin kontrolü, Motor kayışlarının çatlak kontrolü, Debriyaj kavrama kontrolü (sadece düz vites araçlar için), Fren balatası ve disklerinin kontrolü, Fren hidrolik yağı kalite ve seviye kontrolü, Kalorifer performans kontrolü, Antifriz kontrolü, Cam suyu ve cam suyu fıskiyelerinin kontrolü, Sileceklerin kontrolü, Aydınlatma kontrolü, Far ayar kontrolü, Lastik kontrolü, Akü kontrolü, Stepne/Avadanlık kontrolleri yapılmaktadır. Kampanyadan faydalanmak için FIAT Yol Arkadaşım uygulamasına cep telefonunuza indirerek ücretsiz üye olunuz. (2007 model öncesi araçlar için üyelik koşulu bulunmamaktadır.)

Fiat Yetkili servislerinde 3 yaş ve üzeri şahıs müşterilerine periyodik bakım işlemlerinde %20 işçilik indirimi ve %15 yedek parça indirimi
3 yaş ve üzeri araç sahibi şahıs müşterilerine periyodik bakım işlemlerinde; tüm filtre ve tüm yağ parçalarında %15 yedek parça indirimi ve periyodik bakım işçiliklerinde %20 işçilik indirimi uygulanacaktır. Kampanya FIAT Yol Arkadaşım üyeliği gerektirmektedir. (2007 model öncesi araçlar için üyelik koşulu bulunmamaktadır.)

Yapı Kredi World taksit kampanyası 8 taksit
Yapı Kredi World’e özel 8 taksit imkanı ;5+3 veya 5 taksit+1 ay taksit erteleme imkanı sunulmaktadır.

Tüm FIAT müşterilerinin araçlarına ücretsiz ve koşulsuz profesyonel dezenfeksiyon işlemi
Ücretsiz dezenfeksiyon işlemi bakteri ve virüslere karşı korunmada uygulanan etkili bir yöntemdir. Düşük basınçlı bir sprey veya iyonizer cihazı ile aracınızdaki tüm temas yüzeylerine (kapı iç panelleri ve iç/dış el tutamakları, koltuk oturak ve sırtlıkları, paspaslar, torpido üstü ve bagaj içine) 30-40 cm mesafeden uygulanır. Uygulama hem insan sağlığına hem de aracın torpido, kapı içi trim parçaları, koltuk gibi parçalarına zarar vermeyecek nitelikte onaylı profesyonel dezenfektan sıvısı ile yapılmaktadır. Aracınız toplamda 10 dakikalık sürede dezenfeksiyonu yapılmış olarak teslime hazır hale getirilir. Uygulamadan faydalanmak için FIAT Yetkili servislerinden “ücretsiz dezenfeksiyon işlemi” randevusu almanız yeterli olacaktır. Serviste işlem yaptırma koşulu bulunmamaktadır.

Kampanya 1 Ekim- 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerlidir. Servis randevularınızı randevu.fiat.com.tr adresinden veya Fiat Yol Arkadaşım uygulaması üzerinden alabilirsiniz. FIAT kampanyaları durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi için FIAT Yetkili Servisleri veya Müşteri İlgi Merkezi: 444 22 55 ile irtibata geçebilirsiniz.


Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Forum Sistem Yönetimi



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33