0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhaba ben daha yeni kayıt oldum siteyi çok beğendim çok güzel bir site yapanın eline sağlık
abi yetkili servise götürüp mü baktıracağım... birde nette 1.3 admirenin cekiş gücü yok deniliyor. ayrıca piyasası yok o kadar para verilmez diyorlar.
1,3 alma zaten. En düşük 1,5 olsun. oda benzinli 1,5 olsun. yada 1,6 araçlara bak. Aslında aşağıdaki rakamlara çıkabilsen şu arabada çok güzel.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi yetkili servise götürüp mü baktıracağım... birde nette 1.3 admirenin cekiş gücü yok deniliyor. ayrıca piyasası yok o kadar para verilmez diyorlar.
Uğur abim o paralar bende olsa neler alırım abi... ama öncelikle ayağımı yerden kesmesi önemli... ikinciside hanımında kullanacağı detayını atlamamak lazım... malum bayanlarıu trafikte sıkıştırmayı seviyorlar....Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap1,3 alma zaten. En düşük 1,5 olsun. oda benzinli 1,5 olsun. yada 1,6 araçlara bak. Aslında aşağıdaki rakamlara çıkabilsen şu arabada çok güzel.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi yetkili servise götürüp mü baktıracağım... birde nette 1.3 admirenin cekiş gücü yok deniliyor. ayrıca piyasası yok o kadar para verilmez diyorlar.