Bu arabalar Hoşuma gidiyor ama millet alma diyor profesyonel olarak sebebini söyleyen çıkmadı Hyundai den başka sağlam tavsiye ettiğiniz başka model marka varsa yazın ben modellerine bakarım Sağolun yardımcı olduğunuz için
Sent from my iPhone using Tapatalk
Millet neden alma diyor? Onu araştır, alma diyenin bir sebebi olmalı

Ağır masraf etmeden binilecek arabadır aslında. Ha bütçeyi biraz zorlarsan Opel, BMW veya Mercedes alabilirsin. Yada Japon arabalarına bakabilirsin. Başta Toyota ve Honda olmak üzere Mitsubishi'lere bakabilirsin. Sen sor bakalım bende merak ettim neden alma diyor onlar

Ha birde koreli hyundai alma diyenlere şunu söyle, renault broadway alayım mı?

yahu bu millet ne kadar kolay harcıyor bazı şeyleri... Birine denk geldim, hyundaiye binilirmi yaaaa dedi

neden binilmez dedim, Çin malı dedi

yahu arkadaş bu Kore malı dedik, hadi ülkeleri karıştırdın diyelim, başka neden alınmaz, bu çok yakar diyor, halbuki ilgisi yok. LPG'li kullanılan 1,5 motor, 1,6 motor araçlar günümüzde gerçekten az yakıyor. Uzun yolda 15-17 kuruş, şehir içinde 20-25 kuruş. Daha ne yapsınlar deyince, bunun parçası pahalı diyor

anlayacağın işkembeden sallıyor. Ben sana accent önerdim, piyasası olan bugün al 1 sene sonra sat zarar ettirmez bir model. Ama alternatif çok. Cherry'de alabilirsin, R19 Europa'da, genelde bizim millette emminin dayının sözüne itimat edilir, o emmi dayıda, tofaşçıdır, renault torosçudur başka araba bilmez, sonra hyundai alınır mı eeee çin malı kore malı yağ yakar arıza çıkarır.... şu adamları bir yerde toplayıp izah etmek lazım