• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • 2015 Civic mi ? Jetta mı ?

2015 Civic mi ? Jetta mı ?

serdardesp · 35 · 12685
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2 3   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı demir

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Abdullah Demir
  • Marka: Opel
  • Model: Corsa
  • Model Yılı: 2012
  • Yakıt Tipi: Benzin
Ynt: 2015 Civic mi ? Jetta mı ?
Yanıtla #30 : 09 Ağustos 2015, 17:07
evet onlarla oynadım.  direksiyon en yukarıda...

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Koltuk ayarı dreksiyon ayarı ile oynadınız mı ?

Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.

Çevrimdışı izmir42

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +313/-5
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #31 : 09 Ağustos 2015, 17:08
Biz burda kimseyi cahil yerine koymuyoruz.. "Dreksiyon ve koltuk ayarıyla oynadınız mı ?" Sorusunun nesi var ?

Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.

Otomobil Terimleri Sözlüğü
https://www.otomobilsozlugu.com

Çevrimdışı sinan__

• FO-Muhteşem Üye
  • *
    • Puan +44/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Sinan
  • Marka: Renault
  • Model: Megane
  • Model Yılı: 2007
Yanıtla #32 : 09 Ağustos 2015, 18:21
Bakın söz konusu genişlikse benim şahsi aracım kadar geniş çok az araç vardır. Yani ben ona alışkınım. Honda civic de çok fazla bir darlık hissetmediysem demek ki aşırı dar değil. Çünkü bindiğim başka çoğu arabada o darlık konusunu hissediyorum. Biz jettayı kötülemiyoruz. Şu olsaydı eğer dizel bir araç bakılsa idi gözüm kapalı 1.6 TDİ jetta tavsiye ederdim. Ancak biz benzinli için turbo sıkıntısından ve lpgden dolayı civic in daha iyi olduğunu söyledik.
Biz kimseyi pişman etmeye çalışmadık. Herkes in şahsi fikirleri var saygı duyuyorum. Araca bakış açınıza göre 10 farklı düşünce ve görüş çıkabilir. Biz burada baktığımız bakış açısından civic in daha iyi olduğunu söyledik. Bu bakış açısı nedir? Uzun ömürlü motor, daha uygun bakım ve işçilik masrafı, daha tanınmış oturmuş motor, ve en önemlisi daha ekonomik yakıt tüketimi. Bu bakış açısından bakınca üstün olan model Honda Civic
Jetta'nin iç hacmi gayet geniştir. Honda normal sayılabilir. Bir aracı ovurken diğerini yermek bu işin uzmanı olduğunu iddia etmekle olmuyor. Arkadaşı söylediğine pişman etmişsiniz. Hondanin bacak mesafesi çok fazla değil. Yok koltuk ayarı,  yok direksiyon ayarı. ..
Görüş belirtirken insanı cahil yerine koymayın. Buradaki bir çok arkadaş araç lar konusunda deneyimli. Fikre saygı duyarak yazın. Ben de vw'nin kalitesine,  gidişine hayranım. Cahil miyim? Honda'yi ayrı bir yere mi koymaliyim sizin nazarinizda?
Arkadaş zaten tercihini yapmış. Hayirli,  uğurlu olur insallah.

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömrünün baharında bir Makine Mühendisi.

Çevrimdışı demir

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Abdullah Demir
  • Model: Corsa
  • Model Yılı: 2012
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #33 : 09 Ağustos 2015, 19:06
Başlığı açan arkadaş seçimini yapmış...

Alacağı araç hayırlı uğurlu olsun. Elbette ki kendisi için de en doğru araçtır...

Ben forumu yeni takip eden. Biriyim..

Burada arkadaşlarımızın Civic konusunda yazdıklarını da takip ettim.

Dayanıklılık, performans ve yol tutuş ile ilgili bilgilere itimat ettim. İnternette klavye ile arama yapmadan. Ailecek denemeye gittik.

Civic le iligili bayağı bir paylaşım da burada olduğu için ben de yorumumu buraya aktardım...

Elbette ki direksiyonu en yukarı aldım. Koltuk da en geride idi...

Zaten yardımcı olan satıştan arkadaşlar da vardı. Bagajı nasıl acacagimizi falan onlar gösterdi. Şoför koltuğunun yanından ve anahtarlık ile açıldığını da orada gördüm. Test sürüşü için gittik.

orada kapı girişindeki ilk civic sedan a baktık.

Ayağım gaz ve fren e değiyor
 Ancak arada değişim yaparken.. Ve ayağı az kendime çektiğim de dizimin üstü direksiyon simidini alttan bayağı zorladı.

Bize bilgi veren bir arkadaş kasanın az küçüldügunu soyledi. İnternetten baktım. 2013 ile 2014 arasında tavan yüksekliğinde küçük bir alçalma var.

Arkadaşlar... Benim yorumum girtimt gordum anlattım şeklinde.

Yani bu deneyimleri burada paylaşmayacak isek. Gidip test sürüşü yaptığımız araçları anlatmayacak isek.

Ben sadece olanı gördüğümü yazdım.

Yenibosna'daki Honda Park a beraber gidelim bakalım. Cumartesi  oğlumun doğum günü var. Bir sonrakinde buluşalım.. Bu kadar da açık yazıyorum.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sinan__

• FO-Muhteşem Üye
  • *
    • Puan +44/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Sinan
  • Marka: Renault
  • Model: Megane
  • Model Yılı: 2007
Yanıtla #34 : 09 Ağustos 2015, 19:16
Haklısınız tabi ki paylaşacaksınız. Biz zaten düşüncenize bir şey demiyoruz. Hepimiz düşüncelerimizi aktarıyoruz. Herkes birbirinden bir şeyler öğreniyor burada. Tabi ki deneyimlerinizi aktaracaksınız. Araç küçültülmüş olabilir dediğiniz gibi önceki serileri bilen insanlar olduğumuzdan şaşırdık belki de. Biz de test eder görürüz. Kusura bakmayın yanlış bir algı oluştu.
Başlığı açan arkadaş seçimini yapmış...

Alacağı araç hayırlı uğurlu olsun. Elbette ki kendisi için de en doğru araçtır...

Ben forumu yeni takip eden. Biriyim..

Burada arkadaşlarımızın Civic konusunda yazdıklarını da takip ettim.

Dayanıklılık, performans ve yol tutuş ile ilgili bilgilere itimat ettim. İnternette klavye ile arama yapmadan. Ailecek denemeye gittik.

Civic le iligili bayağı bir paylaşım da burada olduğu için ben de yorumumu buraya aktardım...

Elbette ki direksiyonu en yukarı aldım. Koltuk da en geride idi...

Zaten yardımcı olan satıştan arkadaşlar da vardı. Bagajı nasıl acacagimizi falan onlar gösterdi. Şoför koltuğunun yanından ve anahtarlık ile açıldığını da orada gördüm. Test sürüşü için gittik.

orada kapı girişindeki ilk civic sedan a baktık.

Ayağım gaz ve fren e değiyor
Ancak arada değişim yaparken.. Ve ayağı az kendime çektiğim de dizimin üstü direksiyon simidini alttan bayağı zorladı.

Bize bilgi veren bir arkadaş kasanın az küçüldügunu soyledi. İnternetten baktım. 2013 ile 2014 arasında tavan yüksekliğinde küçük bir alçalma var.

Arkadaşlar... Benim yorumum girtimt gordum anlattım şeklinde.

Yani bu deneyimleri burada paylaşmayacak isek. Gidip test sürüşü yaptığımız araçları anlatmayacak isek.

Ben sadece olanı gördüğümü yazdım.

Yenibosna'daki Honda Park a beraber gidelim bakalım. Cumartesi  oğlumun doğum günü var. Bir sonrakinde buluşalım.. Bu kadar da açık yazıyorum.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömrünün baharında bir Makine Mühendisi.

• Yazdır
Sayfa: 1 2 3   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • 2015 Civic mi ? Jetta mı ?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.263 saniyede 33 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?