Bakın söz konusu genişlikse benim şahsi aracım kadar geniş çok az araç vardır. Yani ben ona alışkınım. Honda civic de çok fazla bir darlık hissetmediysem demek ki aşırı dar değil. Çünkü bindiğim başka çoğu arabada o darlık konusunu hissediyorum. Biz jettayı kötülemiyoruz. Şu olsaydı eğer dizel bir araç bakılsa idi gözüm kapalı 1.6 TDİ jetta tavsiye ederdim. Ancak biz benzinli için turbo sıkıntısından ve lpgden dolayı civic in daha iyi olduğunu söyledik.
Biz kimseyi pişman etmeye çalışmadık. Herkes in şahsi fikirleri var saygı duyuyorum. Araca bakış açınıza göre 10 farklı düşünce ve görüş çıkabilir. Biz burada baktığımız bakış açısından civic in daha iyi olduğunu söyledik. Bu bakış açısı nedir? Uzun ömürlü motor, daha uygun bakım ve işçilik masrafı, daha tanınmış oturmuş motor, ve en önemlisi daha ekonomik yakıt tüketimi. Bu bakış açısından bakınca üstün olan model Honda Civic
Jetta'nin iç hacmi gayet geniştir. Honda normal sayılabilir. Bir aracı ovurken diğerini yermek bu işin uzmanı olduğunu iddia etmekle olmuyor. Arkadaşı söylediğine pişman etmişsiniz. Hondanin bacak mesafesi çok fazla değil. Yok koltuk ayarı, yok direksiyon ayarı. ..
Görüş belirtirken insanı cahil yerine koymayın. Buradaki bir çok arkadaş araç lar konusunda deneyimli. Fikre saygı duyarak yazın. Ben de vw'nin kalitesine, gidişine hayranım. Cahil miyim? Honda'yi ayrı bir yere mi koymaliyim sizin nazarinizda?
Arkadaş zaten tercihini yapmış. Hayirli, uğurlu olur insallah.
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi