Kardeşlerim harika arabalar paylaşmışsınız.. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum...
Melihin tavsiyelerinden Honda Civic otomatik değerlendirilebilir. çok temiz görünüyor fakat Km yüksek biraz... otomatik vites düşünmüyordum ama sadece Honda Civice özel otomatik düşünebilirim...Vtec ES olsun yeter... Honda city neden bu kadar ucuz anlamadım. 1.6 olsa bu temizlikte kaçmaz ama 1.6 motordan aşağı düşünmüyorum...bonus mercedese gelince, tam baba arabası haaa yayla gibi. kaplan gözü tesbihi alacan kolçağa yayılacan, şıkır şıkır sürecen

çalışma için teşekkürler kardeşim..
Uğur senin mazdalarda üçlü kombo yapmış yakıyorlar ortalığı... amaaaa Lancer hepsini ezdi geçti

ilan güncelleme tarihi 8.ay gözüküyor..alternatiflerine bakalım... çok sağol biraderim
Ademim civic konusunda sana itimatım sonsuz, bi tane var istanbuldan asker arkadaşım aradı bugün, 2005 model gri renk 1,6 Vtec LS , LPG li 120.000 de değişen yok 2 parça boyalı...en son 26.000 istiyormuş...Vallahi ES olsa atlayıp otobüse alır gelirdim arabayı...
Adnan abimi cuma namazı öncesi aradım, biraz bilgi aldım... Elentra gerçekten konforlu ve rahat... fakat keşke 2007-2008 e kadar üretilseydi..üst model olmadıktan sonra Hyundai alamam, babamla papaz olacaz yoksa.... Elentrayı seçeneklerden çıkardım anlayacağınız. Yinede tavsiyelerin için çok sağol adnan abi..Anahtarı verme jestinide es geçtim sanma.. yüce gönlünle söylemen yeter değerli abim...çok sağol...
Bu arada Elentranın sahibi çıktı geldi saat 13:30 da işyerime...adamı 1 de aradım vazgeçtim gelme diye, telefonu açmadı... iyice inceledim arabayı, varmı ağır bakımı dedim. triger değişti dedi, hatta bagajda dedi çıkardı, "aha arızalı trigeride burda" diye bana V kayışını göstermesinmi ....hahahahahhahaaa..dayı bu V kayışı deyince Vee Mee Kayış değilmi demesinmi...kopardı beni.. aracın baskı balata da nanaydı kardeşlerim..sanırım alındığı günden beri hiç değişmemiş..birde adam 144.000 Km de dedi araç 148.000 de geldi..bu ne dayı dedim ilan verdikten sonra Hakkariye gidip geldin ellağam dedim...bilmemki yeğenim dedi...dayı tam süper mario idi..kopardı beni... arabada sağ sol çamurluk dedi boya olmayan yer yok arabada.20.000 TL vereyim dedim, bir sürü masraf var dedim.. 22.000 den kuruş aşağı inmedi.. 10 lira gaz parasını koydum cebine gönderdim...