0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrah uyarsa bi bak sıfır gibiLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaz önce yasin şefimle görüştüm...aman uzak dur vectra c kasalar sıkıntılı..elektronik motor beyninde kronik problem var dedi...direkten döndüm anlayacağınız, az kalsın arabanın büyüsüne aldanıp hata edecektim.. bana tavsiyesi 2007 1,6 opel astra classic modeli..10 nujmara araç dedi..araştıralım bakalım Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi vectradaki kronik skintiyi bilmiyorum ama opele girilir valla diyorum sana az zorla kendini verim su astrayi sana kafan icin gonlun cebin rahat olsun
az önce yasin şefimle görüştüm...aman uzak dur vectra c kasalar sıkıntılı..elektronik motor beyninde kronik problem var dedi...direkten döndüm anlayacağınız, az kalsın arabanın büyüsüne aldanıp hata edecektim.. bana tavsiyesi 2007 1,6 opel astra classic modeli..10 nujmara araç dedi..araştıralım bakalım Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Bu da uyar sana Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Birde buna bak Emrah senin için biçimil kaftan geniş bagajlıLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
kardeşlerim caddy ye ne dersiniz tertemizLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Buna da bak Uğur otomatik niye olmuyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
neeeeeeeeeee..ilan tarihine bakın 29 temmuz..şefim ne yaptın sen yaw...