• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • Chevrolet Kalos 1.4 SX nasıldır?

Chevrolet Kalos 1.4 SX nasıldır?

FO-Admin · 24 · 33393
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Celiker55

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Korhan Çeliker
  • Marka: Honda
  • Model: Civic
  • Model Yılı: 2004
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Ynt: Chevrolet Kalos 1.4 SX nasıldır?
Yanıtla #15 : 16 Ocak 2015, 02:10
Arkadaşın içini karartmak gibi olmasın ama binip 1.2.3.4.5 yaptıktan sonra geri inmek istediğim birkaç arabadan biri .
Aveo sürdüm , kalos sürdüm . Yahu 100 ile şerit değiştiriyorum tekerler sanki asfaltta değil havada hareket ediyor , araçta bir hakimiyet hissi yok . Kaput içi boşmuş gibi bir his veriyor yani boş dikdörtgen bir kutu ile hareket ediyomuşum hissi var , yanlış anlaşılmasın önyargı ile kullanmadım tamamen uzun kullanımımdan sonra şehiriçi şehirdışı yaptığım yorum budur. Lacettiler biraz böyle değil zaten onunda segmenti farklı.

Herkesin beklentisi farklıdır , zaten güven hissi vermediği için pek agresif kullanmadım işimi görsün şeklinde baktım yani araç sürerken olması gerek keyif alma kısmı pek olmadı diyebilirim.

ben biraz kullandığım arabadan avucumun içinde kontrol ediyomuşum hissini almayı isterim. Veya bişey olduğu zaman avucumun içinden kayıp gidecekmiş hissi yaratmaması gerekiyor.
Sevmediğim diğer yanları ise aksam kalitesi çok düşük geldi bana .
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı Celiker55

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #16 : 16 Ocak 2015, 02:16
He bir de bir ses vardı , yaylardan veya süspansiyonlardan gelen. Yani alt takım ve/veya ön takım sesi gibi . Ya bakımsızlardı , yada ben öyle denk geldim bilmiyorum . Bu arada sizin yerinizde olsam 2001 model temiz bir polo düşünürdüm. Yaş farkı var ama ters orantılı olarak daha kaliteli ve çoğu yönden kalos'a daha iyi ikame olacağını düşünüyorum. Saygılar.

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
Yanıtla #17 : 16 Ocak 2015, 08:50
He bir de bir ses vardı , yaylardan veya süspansiyonlardan gelen. Yani alt takım ve/veya ön takım sesi gibi . Ya bakımsızlardı , yada ben öyle denk geldim bilmiyorum . Bu arada sizin yerinizde olsam 2001 model temiz bir polo düşünürdüm. Yaş farkı var ama ters orantılı olarak daha kaliteli ve çoğu yönden kalos'a daha iyi ikame olacağını düşünüyorum. Saygılar.
Ben size katılmıyorum şahsen bu yorumu yapan biri için bana göre 3 seçenek vardır ya arabadan anlamıyodur ya hayatı boyunca hep lüks arac kullanmıstır yada kullandığı o kalosla alakalı bir sıkıntı vardır ben aracı bir bucuk senedir kullanıyprum ve öyle yerlere gittim ki bu araçla anlatsam siz bile şaşırırsnız bu nedenle gidipte 170 binde 180 binde dediginiz gibi polo alacagıma bnm yaptıgım gibi içi dısı motoru sıfır gibi 72 bindeki chevroleti alırım daha iyi sonucta chevrolet markası piyasada bulunan çin malı bi marka değildir ayrıca su beni hala şaşırtıyor alman olsun su olsun bu olsun hüseyin kardeşimin basına gelenleri görmüşssünüzdür kısaca söylemek gerekirse chevrolet kendini kanıtlamıs bir markadır ve kendim kullandıgım kadarı ile de orta sınıf bir aile için gayet ideal bir araçtır herkesede tavsiye ederim

Samsung Note 3 Cihazımdan Tapatalk ile Gönderildi

Çevrimdışı Celiker55

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #18 : 16 Ocak 2015, 17:54
Görüşünüze saygım var ben alınıp kullanılmaz demiyorum . Ben arabadan anlamıyorum sizin sunduğunuz 3 seçenekten bana uyanı odur. Az çok duydum bizim de 2000 yılında aldığımız 97 model full (highline) polo classic vardı 2014 nisan ayında sattık hiç de bi sıkıntı yaratmadı bize , mükemmel kaliteli bi arabaydı hala bazı yönlerini arıyorum. Madem siz o şekilde söylemekten çekinmemişsiniz ben de söyleyim , o kalosa bindiğimde daha marşa şarj vermeden inip vw ye geri binesim gelmişti o eski 16 yaşındaki vw ye

Çevrimdışı Celiker55

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #19 : 16 Ocak 2015, 17:55
Kalkıp 16-17 yaşında araba varken ne gerek var da demiyorum tabi ki genç olması cazip bi seçenek , gayet de alınıp kullanılabilir.

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
Yanıtla #20 : 16 Ocak 2015, 17:57
Görüşünüze saygım var ben alınıp kullanılmaz demiyorum . Ben arabadan anlamıyorum sizin sunduğunuz 3 seçenekten bana uyanı odur. Az çok duydum bizim de 2000 yılında aldığımız 97 model full (highline) polo classic vardı 2014 nisan ayında sattık hiç de bi sıkıntı yaratmadı bize , mükemmel kaliteli bi arabaydı hala bazı yönlerini arıyorum. Madem siz o şekilde söylemekten çekinmemişsiniz ben de söyleyim , o kalosa bindiğimde daha marşa şarj vermeden inip vw ye geri binesim gelmişti o eski 16 yaşındaki vw ye
Tabi bu sizin görüşünüz ben kalosta 430 bin km yol yapıpda bir kere baskı balata değiştirmemiiş kişiler tanıyorum o yüzden o sizin fikriniz buda benm fikrim ama sizin yazdıgınız gibi olunca dünyanın en kötü arabasıymıs gibi bi izlenim oluuyorr ve almayı düşünen insanları yanlıs yönlendirmiş oluyorsunuz o yüzden sizin fikriniz bişey diyemem

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Yanıtla #21 : 16 Ocak 2015, 20:13
430.000 km çok ciddi bir rakam. Ticari araç mı macrem?

Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
Yanıtla #22 : 16 Ocak 2015, 20:24

Yok hocam ticari değil kendi şahsi aracı adamın bahsetmişimdir illaki gecenlerde perte cıktı araç takla atmıştı hatta chevrolete teşekkür  maili atıcam diyodu baskı balata bile değiştirmemiş bu zamana kadar ya

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Yanıtla #23 : 16 Ocak 2015, 20:57
Tamam. Simdi hatırladım. Doğru söylüyorsun.

Yok hocam ticari değil kendi şahsi aracı adamın bahsetmişimdir illaki gecenlerde perte cıktı araç takla atmıştı hatta chevrolete teşekkür  maili atıcam diyodu baskı balata bile değiştirmemiş bu zamana kadar ya

• Yazdır
Sayfa: 1 2   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • Chevrolet Kalos 1.4 SX nasıldır?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.251 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?