0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ama sikinti su @gencadam araba 128lik gibi degil.cekmiyor
Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim degerli forum uyeleri.ayrica bugune kadar hangi konuyu acarsam acayim beni yalniz birakmayip cevap verdiginiz icin sizlere minnettarim
[/url]segment hatanız var yönetim.b segmenti aractır ikiside
aaraçaların ikiside segment olarak c değildir b segmenti araclardır.yakıt ekonomisi ile citröen.ancak servis bakım maliyeti ve elden cıkarmak için hyundai derim.
evet accent era ile düşünmüşüm doğru olan accent blue c segment burası benim hatam.
kebabın her [size=78%]türlüsü hocam .beraber olsun .ilk fırsatta sizin şu meşhur buluşmalara yancı olmak:)[/size]
Neye karar verdin abi accent değilmi [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk
Accent blue symbol 301 ve c-elysee ile ayni segmentmis.hyundai satis temsilcisine sordum
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAccent blue symbol 301 ve c-elysee ile ayni segmentmis.hyundai satis temsilcisine sordumYani C ? Dogru mu?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAccent blue symbol 301 ve c-elysee ile ayni segmentmis.hyundai satis temsilcisine sordumYani C ? Dogru mu?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Evet c oluyormus
Siz sevgili forum uyelerine citroen c-elysee exclusive 1.6 hdi aldigimi bildirmekten mutluluk duyarim