0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim fikrim herşey eşit dediği için dizelerin çoğunda turbo oluyo, bide tork fazla olduğu için daha iyi motor gucunu yere aktarır dedim...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOtomatik candir [emoji41] Manuel vitesi denedin mi abla?
Otomatik candir [emoji41]
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOtomatik candir [emoji41] Manuel vitesi denedin mi abla?Uğur abi bi ZF 8 kullan bi dsg kullan veya s-tronik o zaman belki biraz seversin otomatiği
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOtomatik candir [emoji41] Manuel vitesi denedin mi abla?Uğur abi bi ZF 8 kullan bi dsg kullan veya s-tronik o zaman belki biraz seversin otomatiği Kardeş Audi A6 Quattroyu kısa mesafe deneme şansım oldu. Oda aşağı yukarı 5 km kadar. Yinede istemiyorum. Debriyaj kokusu rampada gelmeli...
5.20d değil ama 3,16'yı Tam 1 ay kullandım ama o manuel şanzımandı Adamı deli eder o motor sesi ve çok samimi söylüyorum, mülayim bir insanı bile raydan çıkaracak bir ses... Gaza bastıkça basma hissi uyandırıyor
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap5.20d değil ama 3,16'yı Tam 1 ay kullandım ama o manuel şanzımandı Adamı deli eder o motor sesi ve çok samimi söylüyorum, mülayim bir insanı bile raydan çıkaracak bir ses... Gaza bastıkça basma hissi uyandırıyor ben de e46 m3 alacam abi biz ünideyken ucuzlar herhalde
1,16i de olur Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap5.20d değil ama 3,16'yı Tam 1 ay kullandım ama o manuel şanzımandı Adamı deli eder o motor sesi ve çok samimi söylüyorum, mülayim bir insanı bile raydan çıkaracak bir ses... Gaza bastıkça basma hissi uyandırıyor ben de e46 m3 alacam abi biz ünideyken ucuzlar herhalde
Uğur abide az değil haa hiç yanşandınmı abi doğru söyle ama el freni felan çektinmi
Ben clioda korkuyordum ama bora öyle değil. Yapıyoruz ufak kacamaklar
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBen clioda korkuyordum ama bora öyle değil. Yapıyoruz ufak kacamaklarBen Renolardan korkuyorum genel olarak [emoji1] Ben de bu yaz sağlam bir kaçamak yapmıştım [emoji1] yarışmıştık [emoji23] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.