0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Skoda Octavia öneririm, hem geniştir hem çok tasarrufludur 1.6 elegance modeli. Performansa diyecek yok zaten, Alman kalitesiyle üretilmiş bir araç yıllarca kafanız kulağınız rahat kullanırsınız.
Ben de ne hikmetse octaviaya ısınamadım bir türlü çakma jetta gibi geliyor (tip olarak benzemese de) ve wv grubunun biraz daha ucuzlatılmış hali gibi geliyor.Emrah Abi C-max Ghialara ben de bayılıyorum dizelinin turbo sesine hastayım Düşük km.de bulabilirsen C-Max Ghia diyorum şöyle içi bej renkli 10 numara olur
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBen de ne hikmetse octaviaya ısınamadım bir türlü çakma jetta gibi geliyor (tip olarak benzemese de) ve wv grubunun biraz daha ucuzlatılmış hali gibi geliyor.Emrah Abi C-max Ghialara ben de bayılıyorum dizelinin turbo sesine hastayım Düşük km.de bulabilirsen C-Max Ghia diyorum şöyle içi bej renkli 10 numara olur kmsi ile oynanmamış bulabilirsem süper olur... arkadaşım scenic almış, 2005 model 1,60 lpli... en kısa zamanda test edip sizlerle paylaşacam...
2006 modelin altında araç düşünmüyorum kardeşim, madem aracı değiştirecem modeli yükseltmek lazım..
acelemiz yok kardeşim, bunun borcu bi bitsin hele seneye inşallah...ama şimdiden modeli belirlemek lazım...
aynı bunun gibi emre kardeşim..enfes yahu...
en çok hoşuma giden cruze kontrol.. uzun yolda 90-100 neyse sabitleyecen bağdaşı kurup oturacan... hem ekonomik hem konforlu olur... bu yağmur sensörü nasıl oluyor kardeş?
valla gereklimi bilmiyorum..sonuçta sileceğin zaman ayarı var...yağmurun şiddetine göre otomatiğe ayarlarsın mis gibi... en güzel teknoloji cruse kontrol..