0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla bizim hanımda Versocu oldu...illa Verso diyor.. ama tek sıkıntım bu kasada beyaz renk yok...siyah ve gri var..başka renk yok...
Emrah Abi Bana Kalırsa Yeni Cıkan Kangoolara Bir Bak Derim Çünkü Çok Ama Çok Kullanışlı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap bir bk bukadar güzel araç olur mu
Kardeşlerim hepinize ilginiz için teşekkürler fakat o tarz araba alırsam caddy'den başka düşünmem... En güzeli bana en çok uyacak araba MPV tarzı arabalar... C4 picasso, Seat Altea XL, Ford C-max, Toyota Verso, Opel Zafira, Ww Touran gibi...
hahhahaaa..Turaç'ım seninle konuştuktan sonra hayata bakış açım değişti'de bir tek Versoya bakışım değişmedi...
kardeşim Verso'dan asla vazgeçmem...Ama C-max, zafirada ağır basmıyor değil... Turaç senin maceraları dinledikten sonra diyorum...araba sürüşüm bile değişti... hhahahaaa....garip bir ses gelecek diye ödüm kopuyoru
Tabi iş sadece arabayı almakla bitmiyor... Birde sağlam usta bulmak lazım... Öyle değil mi?
sağlam bir usta bulmak şart Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTabi iş sadece arabayı almakla bitmiyor... Birde sağlam usta bulmak lazım... Öyle değil mi?