• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • en geniş aile otomobili hangisi ?

en geniş aile otomobili hangisi ?

Y.E.P. · 136 · 98527
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 ... 5 6 7 8 9 10   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
  • Yakıt Tipi: Motorin
Ynt: en geniş aile otomobili hangisi ?
Yanıtla #90 : 21 Haziran 2013, 16:07
kardeşlerim siz siz olun yan sanayi hava filtresi dahi almayın...dandik yağ filtresini takmış bizim osman aga...araba dönüş yolunda yağ filtresini patlattı...şarıl şarıl yağ boşaldı..Allahtan erken farkettim yoksa vedatın dediği gibi motoru kucağımıza alacaktık

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Yanıtla #91 : 21 Haziran 2013, 16:11
Geçmiş olsun... peki usta niye uyarmamış seni? Bu filtre dandik diye?  :bomba:

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
kardeşlerim siz siz olun yan sanayi hava filtresi dahi almayın...dandik yağ filtresini takmış bizim osman aga...araba dönüş yolunda yağ filtresini patlattı...şarıl şarıl yağ boşaldı..Allahtan erken farkettim yoksa vedatın dediği gibi motoru kucağımıza alacaktık

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #92 : 21 Haziran 2013, 16:15
kardeşim kara düzen usta olunca böyle oluyor ne yapayım. şansımı siveyim... 150.000 de arabaya 5/30 yağ koyarsa..sonrada bişey olmaz derse...filtrede patlatır... AMK gazeteside aldırır bayiden...  :iblis:

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #93 : 21 Haziran 2013, 16:24
5/30 Yağ çok ince kardeş. Bunu Mustafa Uluçay'da söylemişti... Kara düzene karşıyız kardeşim. Gardımızı alalım...  :tatilci:

kardeşim kara düzen usta olunca böyle oluyor ne yapayım. şansımı siveyim... 150.000 de arabaya 5/30 yağ koyarsa..sonrada bişey olmaz derse...filtrede patlatır... AMK gazeteside aldırır bayiden...  :iblis:

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #94 : 22 Haziran 2013, 09:03
Eyvallah şefim...Bununla geçmiş olsun... ben sakındıkça araçta bişey çıkıyor..saldım çayıra mevlam kayıra olsa bu seferde araç dökülecek..ayarı tutturamıyorum bi türlü...

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #95 : 16 Ağustos 2013, 13:23
Şimdi sizlere şunu sormak istiyorum...

2007-2009 arası Caddy alırsam tam bana göre bir araç fakat beni sıkıntıya sokan, yıllık muayene külfeti ve yüksek vergi dilimi... 01-06 yaş arası 860 TL 07-15 yaş arası 540 TL ... yıllarca yüksek vergi ödüyorsun... 1 yıl nedirki hemen geçiyor, her sene ya lamba patlak ya frenler sıkıntı olurmu , acaba ağır kusurlu olurda muayeneden geçemezsem diye stres yapmak da var... yakıtıda sanırım binek otodan bir miktar fazla... beni cezbeden şu anda tamamen hangar gibi bagaj ve geniş oturum ferahlığı..

Scenice bakıyorum, araç sağlam değil... varsa aksini iddia eden savunsun... çabuk döküldüğü aşikar... Scenicte beni cezbeden 1,5 dci ekonomik motoru ve sürüş konforu...

C-max'ın parçası çok pahalı diyorlar, özellikle 2008 öncesi araçlarda kronikleşmiş birsürü hata ve arıza var... 2008-2011 makyajlı kasalar sıkıntısız... fakat araç çok pahalı benim bütçe maksimum 29-30.000 TL o da çok zorlarsam yani... sanırım c-max hayallerimi süslemekle kalacak  :utanmak:

Gelelim benim ve eşimin yegane vazgeçilmezi Versoya.... Hanımla her seyahatimizde araçları değerlendiriyoruz, valla o da uzman oldu artık... En son caddy de karar kıldık fakat bizim mahallede her gün görmek zorunda olduğumuz o eşsiz verso yine kararımızdan caydırdı.... Her gün görüyoruz ve aklımızda çıkmıyor, adama çatacam ya sen git bu mahalleden ya biz diyecem... O değil Allahtan kem göz yok bizde çok şükür, yoksa adamın araç perte çıkacak...Bu kadarmı oturaklı ve ağır başlı olur bir araba... Sanırım Versoyu çekecez kapının önüne... şimdi düşüncem şu, malum verso ağır bir araba ve üzerinde 1,6 VVTI motor var, anladığım kadarıyla şehir içinde 100 kmde ortalama 10 LT gibi bir yakıt ölçümü var, lpg lilerde 10-11 LT yaktığını söylüyor yani şu anda %50 daha ekonomik demek.. şimdi şöyle sıkı bir pazarlıkla hiç tüp takılmamış bir verso alsam... şöyle 28-29-30 bin civarına... sonra Prince marka 2.450 TL ye 12 taksitle mis gibi bir lpg kiti taktırsam... nasıl olur? biraz araştırdım Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap sitesinden... araçta ne motor ölmesi oluyor ne de performans kaybı... üstelik prins kitin parasınıda 1 yılda amorti eder...

Yazdıklarımı sabırla okuduğunuz için sonsuz teşekkürler, şimdi yorumlarsanız çok sevinecem...selam ve saygılar...

Arda çeliktenli...

pardon Emrah Pamuk....  :D

(not Arda kardeşimede ufak bir latife oldu bu... Her mesajın altına isim soyisim yazıyor ya :D)

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #96 : 16 Ağustos 2013, 13:49
Kardeş biz aracı seçerken sürücü koltuğuna bakıp hoşumuza gidiyor, onlarsa hostes koltuğu derdinde  :D picassonun yan koltuğa bak bi.. yenge hanım boşuna beğenmiyor picassoyu...   :D

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #97 : 16 Ağustos 2013, 14:23
Ön konsola bak arkadaş  :o ne yapmış bunlar böyle :D bütün boşluklara kapak koymuşlar

Kardeş biz aracı seçerken sürücü koltuğuna bakıp hoşumuza gidiyor, onlarsa hostes koltuğu derdinde  :D picassonun yan koltuğa bak bi.. yenge hanım boşuna beğenmiyor picassoyu...   :D

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #98 : 17 Ağustos 2013, 09:06
Kardeşim bu arabaları bu yüzden seviyorum..çok kullanışlı oluyor, her yerde eşya gözü var... ıvır zıvır gözü... hatta gizli bölmeler bile mevcut.. sanki para-altın koyacaz arabaya...  :dalgaci:

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #99 : 17 Ağustos 2013, 09:10
Yeri geliyor o bölmeler çok işe yarıyor kardeş. Ford Fusion'da koltukların altında gizli bölmeler vardı. Bundada var demekki. Çok iyi valla ben çok beğendim.

Kardeşim bu arabaları bu yüzden seviyorum..çok kullanışlı oluyor, her yerde eşya gözü var... ıvır zıvır gözü... hatta gizli bölmeler bile mevcut.. sanki para-altın koyacaz arabaya...  :dalgaci:

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #100 : 17 Ağustos 2013, 09:18
Emrah abi... Hani sana demiştim ya benzinli araçtan uzak dur diye...
Bak şimdi abim... Benzinde 10 litre yakan araç LPG'de 10 litre yakamaz... LPG kalitesiz bir yakıttır ve motor istediği gücü alabilmek için daha fazla yakıt tüketecektir.. 10LT yakıt tüketimi olan aracın LPG tüketimi 13-15L arasında gezinecektir...
+
Dünyanın en kaliteli kiti bile olsa motora sonradan entegre edilen bir sisteme ben sıcak bakamıyorum. Ve + Motoru çok iyi araştır... Ford Focuslarda sıkıntısız çalışan LPG, Ford mondeo'larda Subap eritiyor. Elbet önlemleri var fakat eğer motor alaşım SUbap kullanıyorsa LPG ile sıkıntı yaşama ihtimalin çok yüksek..

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #101 : 17 Ağustos 2013, 10:32
Kardeşim bende lpg ye çok karşıyım o zaman bu bütçeye 2007-2008 temiz scenic 1,5 dci bakalım.. ona ne dersin?

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #102 : 17 Ağustos 2013, 17:19
Şimdi "Scenic mi?" diyeceğim ama C-Max al demeye de dilim varmıyor... Çoooook iyi anlayabiliyorum işin maddi boyutu ve hevesler arasında kalmanın ne demek oluğunu... Bu yüzden ben çekiliyorum abi aradan...  :utanmak:

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #103 : 17 Ağustos 2013, 20:00
Tutun şunu kaçmasın :D  :kaçkaç:

Şimdi "Scenic mi?" diyeceğim ama C-Max al demeye de dilim varmıyor... Çoooook iyi anlayabiliyorum işin maddi boyutu ve hevesler arasında kalmanın ne demek oluğunu... Bu yüzden ben çekiliyorum abi aradan...  :utanmak:

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
Yanıtla #104 : 19 Ağustos 2013, 08:57
Turaç sap gibi bıraktın beni ortada kardeş  :hmm: yokmu kardeşim şu arabayı al diyecek babayiğit...  :yorgun:

• Yazdır
Sayfa: 1 ... 5 6 7 8 9 10   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • en geniş aile otomobili hangisi ?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.188 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?