0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Turaç sap gibi bıraktın beni ortada kardeş yokmu kardeşim şu arabayı al diyecek babayiğit...
Valla kardeşim bende Versoya hastayım... Bu arabayı kullanan, kazara koltuğuna oturan, test eden bi güzel insan yokmu yahu? yorumlasa bi güzel...
Ne benzinli arabaya OK diyebilirim ne de Renault gibi bir arabaya... E maddi durum belii nasıl C Max diye bastırayım?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTuraç sap gibi bıraktın beni ortada kardeş yokmu kardeşim şu arabayı al diyecek babayiğit...
Arkadaşlar dün akşam babamın arkadaşıyla sohbet ederken araba mevzusuna girdik... kendisinde 2001 model station ww bora dizel var... söz açılmışken onunda fikrini almak istedim... Toyota versoyu beğendiğimi dile getirdim.. kendisi bana Ww Touran düşünmezmisin dedi... 2005 modele kadar 1,9 dizelleri var dedi... temizinden bak araştır pişman olmazsın dedi... siz ne dersiniz... nasıl arabadır Touran? örnek link aşağıda...Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Abi bence sen şöyle güzel bir sedan al kafan rahat olsun
Evet arkadaşlar...bu konuyu uzun zamandır açmayı düşünüyordum... nasip bugüneymiş... Benim araştırmalarıma göre en geniş ve bagajlı arabalar... (c segmentine göre) !!!1- Ford C-max2- Toyota Verso3- citroen c4 picasso bunlar MPV tarzındabinek otoda ise1- Skoda Octavia2- Ford Focus sedan3- Toyota Corollasizce yakıt-iç hacim-Bagaj olarak bir değerlendirme alabilirmiyim...1-2 seneye kadar aracı değiştirmeyi düşünüyorum fakat..birine baksam diğerinde gözüm kalıyor...hepside birbirinden güzel...siz ne dersiniz?
Citroen C5'i unutmayalım arkadaşlar
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCitroen C5'i unutmayalım arkadaşlarAdamın dibisin :-)