Vw'ye Karşı büyük bir antipatim var tamam güzel araçlar olabilir ama türkiye'de çoğu türk vw'e bindiği zaman kendisini mercedes veya bmw'ye bindiğini sanıyor yada bana öyle geliyor , niyese biricik araçlarına toz kondurmuyorlar söz konusu sağlamlığa geldiğinde ise aracın çamurluklarını yada kaportalarını parmaklıyarak sağlamlığı anladıklarını zannediyorlar.Tabi doğuş otomotivi söylemiyorum bile (Hepsi değil ben bazılarından bahsediyorum Hüseyin abi hariç

)
Toyota'yı seviyorum niye sevdiğim konusuna gelirsek en baş nedeni ilk arabamız coronaydı ve o kadar zorlamamıza rağmen bir kere bile bizi üzmemişti , ayrıyetten ekonomik araçlar üretiyor , lpg ile uyumları güzel , sağlamlar , tip ve iç mekan olarak hoşuma gidiyor.Tabi okuduklarıma göre ve bindiğim toyotalara göre eskisi kadar sorunsuz olmadığını biliyorum birde içeri aldığı ses eksilerinden biri.
Ford'u sevmiyorum çünkü içine bindiğim an kendimi ticari araca binmiş gibi hissediyorum aslında pek fazla ford denediğimi söyleyemem ama denediklerimi beğendiğimi söyleyemem , servis sıkıntılarının olduğunu duydum , yakıtının fazla olduğunu duydum , fakat yol tutuş ve sağlamlık konusunda beğeniyorum.
Opel Çok severim halada seviyorum sebebini bilmediğim bir sevgi var içimde

Kendi düşüncelerim bunlar hatam varsa lütfen kusuruma bakmayın