• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • İlk araba tavsiye

İlk araba tavsiye

kemalk.oglu · 37 · 19604
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2 3   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kemalk.oglu

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Kemal Kadılarlıoğlu
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Ynt: İlk araba tavsiye
Yanıtla #30 : 05 Mayıs 2014, 00:15
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Şöyle bir kıyaslama yaparsak; Octavia ve Cordoba kesinlikle güzel arabalar. Ama temizini bulma arayışı içinde 18-19binlere kadar çıta yükseltmen gerekiyor. Marea için aynı modellerde ki bir araca en fazla vereceğin rakam 14-15bin liradır. Arada ki fiyat farkının senin açından bir önemi yoksa eğer elbette Seat-Skoda ama konfor-bakım maliyeti-yol tutuşu ve bence en önemlisi görünüş olarak Marea daha yakışıklı ;)
Ben dizel kullanıyorum ve bu araç için dünyanın yolunu gittim :) Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap konuyu incelersen eğer önfikir sahibi olabilirsin.
Eğer alacak olduğun araçla ayrıca ilgilenmeyi düşünüyorsan yukarıdaki fiyat farkını alacak olduğun aracın üzerine uygulama için zamanla harcayabilirsin, ben aldıktan sonra yaptıklarımın haddi hesabı kalmadı tabi...
Hepsini arama motoruna marea yazarak görebilirsin ;)
Anladım çok teşekkür ederim. İnceleyeceğim. Açıkçası bende arabanın herşeyiyle ilgilenmek istiyorum. Öyle ustaya falan gidesim yok :D sıvarım kolları uğraşırım seviyorum bu tarz işleri.

Çevrimdışı kemalk.oglu

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #31 : 11 Mayıs 2014, 12:42
Eğer 20.000tl ile MeganeII almayı düşünüyorsanız hiç tavsiye etmem çünkü bakımlı bir araç bulamazsınız ve sizi çok üzer 2 yıl megane 2 kullandım bu aracı iyi tanıdığımı düşünüyorum haberiniz olsun
Evet anlıyorum. Bende biraz araştırdıktan soruşturduktan sonra sizin kanaatinize vardım

Çevrimdışı kemalk.oglu

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #32 : 12 Mayıs 2014, 00:46
Peki sizce bu fiyat aralığında honda city alınır mı ? bir kaç bin lira ekleme yapmaya değer mi? tipi biraz garip ama honda kalitesi var işin içinde. Ne dersiniz?

Çevrimdışı northwest

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +36/-22
  • Marka: Opel
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #33 : 12 Mayıs 2014, 00:53
Peki sizce bu fiyat aralığında honda city alınır mı ? bir kaç bin lira ekleme yapmaya değer mi? tipi biraz garip ama honda kalitesi var işin içinde. Ne dersiniz?
babamın arkadaşında var hergün lanet ediyor aldığı güne

Çevrimdışı İlkrbrn1164

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: İlker boran
  • Marka: Accent
  • Model: Gls
  • Model Yılı: 1998
Yanıtla #34 : 12 Mayıs 2014, 03:13
Arkadaşlar 10 13 bin arası bi araba tavsiye eder misiniz hidrolik direksiyon olması klima olması şart birde kolay elden cıkan bi arac accent 1.5 gls nasıldır corsa palio polo clasic albea corolla clio megane xsara hangisini tercih etmeliyim birde görüntü önmli arabada bnm için ne önerirsiniz

Çevrimdışı kemalk.oglu

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #35 : 03 Haziran 2014, 11:09
Arkadaşlar kusura bakmayın şu sıra işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazamadım. Hala araba bulabilmiş değilim önümüzdeki hafta istanbula döneceğim. Umarım istediğim bir araba bulurum. Sizce peugeot 307 hdi nasıldır? Şu an onu ve seat cordobayı ciddi şekilde düşünüyorum.

Çevrimdışı kemalk.oglu

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #36 : 04 Haziran 2014, 01:16

Şu dört araba hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Yazdır
Sayfa: 1 2 3   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • İlk araba tavsiye

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.097 saniyede 31 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?