0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonuç ortada ben hala kia diyorum
Ben zaten en başından beri kia diyorum abi renaultun demedimki Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapRenault'a ne oldu Adem?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSonuç ortada ben hala kia diyorum
Renault'a ne oldu Adem?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSonuç ortada ben hala kia diyorum
Yok abi kia diyorum o kadar ;)ya zaten görünen köy klavuz istemez fakat renault kaleos ne kadar kötü olursa olsun ix35 kadar zarar ettirceğini sanmıyorum
Sataşma yok abi herkesin kendi düşüncesi ben araç alırken zarar etmek istemeyen birisiyim o kadar Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHala sataşma var hahahhahahaa bu dava büyüyecek Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok abi kia diyorum o kadar ;)ya zaten görünen köy klavuz istemez fakat renault kaleos ne kadar kötü olursa olsun ix35 kadar zarar ettirceğini sanmıyorum
Hala sataşma var hahahhahahaa bu dava büyüyecek Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok abi kia diyorum o kadar ;)ya zaten görünen köy klavuz istemez fakat renault kaleos ne kadar kötü olursa olsun ix35 kadar zarar ettirceğini sanmıyorum
abi ortalığı karıştırmaya üstüne yok he Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapşu mesaj kavgada verilmez Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSataşma yok abi herkesin kendi düşüncesi ben araç alırken zarar etmek istemeyen birisiyim o kadar Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHala sataşma var hahahhahahaa bu dava büyüyecek Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok abi kia diyorum o kadar ;)ya zaten görünen köy klavuz istemez fakat renault kaleos ne kadar kötü olursa olsun ix35 kadar zarar ettirceğini sanmıyorum
şu mesaj kavgada verilmez Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSataşma yok abi herkesin kendi düşüncesi ben araç alırken zarar etmek istemeyen birisiyim o kadar Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHala sataşma var hahahhahahaa bu dava büyüyecek Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYok abi kia diyorum o kadar ;)ya zaten görünen köy klavuz istemez fakat renault kaleos ne kadar kötü olursa olsun ix35 kadar zarar ettirceğini sanmıyorum
Bende turaç'a aynısını diyorum ama o ne düşünüyorsa onu anlayamıyorum Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapben olsam kia yı alırdım daha şekil duruyor yani
ben olsam kia yı alırdım daha şekil duruyor yani
Benim yakın bir iş arkadaşım almıştı şimdi lpg taktırıyor ix35 çok memnun lpg taktırınca satmam diyorLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBen de bu konuda çok düşündüm ama sonuç olarak bence ix35 opsiyonları standart haline getirmesi dolayısıyla daha bir iyi. Aracın fullünü 69 bine alabilirken diğer araçlardan yüzbinlere çıkıyor. Fiyat performans açısından en iyisi ix35
Ben de bu konuda çok düşündüm ama sonuç olarak bence ix35 opsiyonları standart haline getirmesi dolayısıyla daha bir iyi. Aracın fullünü 69 bine alabilirken diğer araçlardan yüzbinlere çıkıyor. Fiyat performans açısından en iyisi ix35
Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum fiyatlarıda uygunmuş neden acaba Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap