• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • reno kango 1.5 almayı düsünüyorum

reno kango 1.5 almayı düsünüyorum

vatan55 · 69 · 24103
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2 3 4 5   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oguzhantsci

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +87/-0
  • ForumOtomobil Ailesi Üyesi
  • Ad Soyad: oğuzhan taşcı
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Ynt: reno kango 1.5 almayı düsünüyorum
Yanıtla #30 : 08 Aralık 2014, 22:26
Kadir beyin dedikleri doğru. Bakarsan bağ  bakmazsan dağ olur sonuçta. Dağ olunca da karalamak kolay tabi :)

Nokia 3310 using Tapatalk
2005 Honda Civic,2012 Honda Civic,2013 Vw Golf,2007 Honda Civic,2012 Audi A3 , 2015 Vw Golf,2009 Bmw 320i,2005 Land Rover,2009 Honda Civic,2012 Mercedes c180

Çevrimdışı domestos

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +1/-0
  • ------------------------------------
    • -----------------------------------
  • Ad Soyad: ---------------------------------
  • Marka: Mazda
  • Model: Touring Sedan
  • Model Yılı: 2009
Yanıtla #31 : 08 Aralık 2014, 22:33
Ben hiç öyle kronik arızadan, sahibinin yorumundan bahsetmeden tekrar özetleyeyim...

Türkiye yollarında; 15-20 yıllık Fransız ve İtalyan arabasını sağlam bir şekilde görebilirsiniz... Ama; Alman ve Japon araçlarını bu iki ülkenin araçlarından kat be kat daha fazla görebilirsiniz...  :islik:

Genel olarak; Alman ve Japon araçları, Fransız ve İtalyan arabalarından daha dayanıklıdır...

Objektif bir araştırmadır veya değildir ama sonuçta bu bir araştırmadır ve en az arıza verme oranı %17 ile Mazda olmuşken, Röno'nun oranı %48'dir... Pejö ve Sihtören de alt sıralardadır...

1. Mazda %17
2. Mercedes %25
3. Toyota %26
4. Honda %27
5. Mitsubishi %29
6. Volvo %30
7. Nissan %33
8. Fiat %34
9. Audi %35
10.Ford %36
11.BMW %37
12.Peugeot %37
13.Subaru %37
14.Hyundai %38
15.Rover %39
16.Volkswagen %40
17.Opel %43
18.Renault %48
19.Saab %48
20.Citroen %50
21.Land Rover %53
22.Alfa Romeo %54

Bu araştırmanın yapıldığı ülke ile Kadir beyin yaşadığı ülkede; "bakarsan bağ olur, bakmazsan göremezsin" gibi atasözleri yoktur...

:dutdut:

Sağlıcakla, kazasız arızasız günler...  :D
------------------------------------------

Çevrimdışı izmir42

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +313/-5
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #32 : 08 Aralık 2014, 22:45
Kadir bey şöyle bisey var bi model aynı arzayı veriyorsa ve bunu alan kişiler %90 aynı şeyden şikayetçi oluyorsa bu kronik sorundur. Ve aynı markanın başka modellerinde aynı sorun varsa ben onu  kötülerin arkadaş !
Otomobil Terimleri Sözlüğü
https://www.otomobilsozlugu.com

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Yanıtla #33 : 09 Aralık 2014, 06:18
Renault Kangoo'ların piyasada çok tutulmasinin sebeplerini konusalim o zaman. Kangoo Fransız, oldugu icin degil, servis ağı ve yedek parçasının kolayca ve ucuza temin edildiği içinde tercih ediliyor olabilirmi arkadaslar? Burada marka fanatizmi yapilmis resmen.

Bugun hafif ticari arac segmentinde liderler belli. Trafikteki araclara baktigimizda Doblo, Fiorino, Kangoo, Caddy, Connect, Berlingo olarak surdurebiliriz. Hani Dacia'yi gozden kaciriyoruz ya. Lodgy 'lerde yakinda trafikte cogaldiginda kronik ariza lafinin ne kadar hafife alindigini goreceksiniz.

Bugun Renault, Volvo ve Mercedes-benz'e motor satmış bir marka olarak, popülasyonu nasil sağlamış olabilir? Hiç düşündünüzmü?

İşte burada dikkati cekmek istediğim nokta şu, marka fanatizmi yerine gercekleri konuşalım.

Kangoo, tamam Fransız biliyoruz. Peki sıfır alınıp, bakimlarinin düzenli yapıldığında, (canlı şahidim) 2005 model kangoo'nun daha bu yıl turbo arızası verdiğini söylesem ve sanayide 200 liraya birkac ufak bakimla halledildini... ne dersiniz?

Ünlü tiyatrocu, Hakan Salınmış bir buluşmamızda ne demisti? Hatirlamayanlar çektiğim videoyu izlesin. Arabalar kendi kendine bozulmaz. Onlari biz bozarız, usta bozar, kullanan bozar diye.

Velhasili, varmi temizi? D.pompasi saglam, turbosu iyi, motoru guzel, kazasiz, az km yapmis fiyat olarak uygun bir kangoo? Al kullan kardesim. Türk malı arabamiz yok, elin fransizini, japonunumu savunacagim? Hesabima gelen neyse onu kullanacagim elbette. 2+2=4

Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
Yanıtla #34 : 09 Aralık 2014, 08:49
Bende burada şöyle bir yorum yapayım.. Bende 2006 Hyundai Admire 1.5 crdi 3 silindir (piyasada kasap motor diye bilinen) araç vardı 3 sene kullandım.. yaklaşık 150.000 KM yol yaptım. usta hatası dışında tek bir arıza vermedi. Normalde bu araç herkesce uzak durulması gereken kronik arıza dolu, beş para etmez bir araç olarak bilinir. Aracı tertemiz kullandım, bakımını asla aksatmadım ve beni hiç üzmedi.. inanın o aracın torkunu mumla arıyorum. Koltuğa nasıl yapıştırırdı bir bilseniz,  civicte bulamıyorum o performansı... Velhasıl kelam Uğur kardeşimin dediği gibi kötü araba yoktur.. Türkiye piyasasında maalesef herkes arabalar hakkında çok şey bilir ve kulaktan dolma sözlerle birbirini yanıltabilir..

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #35 : 09 Aralık 2014, 09:00
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Bende burada şöyle bir yorum yapayım.. Bende 2006 Hyundai Admire 1.5 crdi 3 silindir (piyasada kasap motor diye bilinen) araç vardı 3 sene kullandım.. yaklaşık 150.000 KM yol yaptım. usta hatası dışında tek bir arıza vermedi. Normalde bu araç herkesce uzak durulması gereken kronik arıza dolu, beş para etmez bir araç olarak bilinir. Aracı tertemiz kullandım, bakımını asla aksatmadım ve beni hiç üzmedi.. inanın o aracın torkunu mumla arıyorum. Koltuğa nasıl yapıştırırdı bir bilseniz,  civicte bulamıyorum o performansı... Velhasıl kelam Uğur kardeşimin dediği gibi kötü araba yoktur.. Türkiye piyasasında maalesef herkes arabalar hakkında çok şey bilir ve kulaktan dolma sözlerle birbirini yanıltabilir..
+1

Çevrimdışı domestos

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +1/-0
Yanıtla #36 : 09 Aralık 2014, 09:30
Forumların amacı yazışmaktır, bir şeye taktığım yok, ben haklıyım dediğim yok, aksine şahsi fikrim diye belirttim... Kişilerle işim olmaz, herkese saygı duyarım ve aynı saygıyı beklerim...

Şahsen, Fransız devletine ve mallarına antipatim var, bunu dile getiriyorum o kadar... Tersini iddia edenle şahsen işim olmaz saygı duyuyorum...

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #37 : 09 Aralık 2014, 09:34
Yani?
Forumların amacı yazışmaktır, bir şeye taktığım yok, ben haklıyım dediğim yok, aksine şahsi fikrim diye belirttim... Kişilerle işim olmaz, herkese saygı duyarım ve aynı saygıyı beklerim...

Şahsen, Fransız devletine ve mallarına antipatim var, bunu dile getiriyorum o kadar... Tersini iddia edenle şahsen işim olmaz saygı duyuyorum...

Çevrimdışı izmir42

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +313/-5
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
Yanıtla #38 : 09 Aralık 2014, 14:49
Hepiniz haklısınız ama ben şuna takıldım.. Clioda airbag arzası veriyodu yaptırıyodun 3 ay gitmeden aynı arza.. Biz direksiyonumu kemiriyoduk airbaglamı oynuyoduk kornaya basmak yerine kornaya kafamı atıyorduk nazik davranıyoduk yine aynı arza yine aynı arza.. Nazik davranmak arzayı azaltır ve araç ömrünü arttırır ama buda insana küfür eder gibi durmadan aynı arzayı yaptırmakta insana koyuyo arkadaş..
Otomobil Terimleri Sözlüğü
https://www.otomobilsozlugu.com

Çevrimdışı Uğur Geçkin

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +57/-33
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: uğur geçkin
  • Marka: RENAULT
  • Model: MEGANE 4
  • Model Yılı: 2017
Yanıtla #39 : 09 Aralık 2014, 14:56
Ben de şunu belirteyim benim için araç araçtır benim marka ve ülke takıntım yok şuan şirket aracı 2012 yeni kasa kangoo kullanıyorum km si 225 bin oldu ve servis bakımlı 2 senedir kullanıyorum çok şükür hiç arıza vermedi Uğur abim aracımı iyi bilir
Bulutlar ağlamasaydı yeşillikler gülmezdi

Çevrimdışı domestos

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +1/-0
Yanıtla #40 : 09 Aralık 2014, 16:02
Benim Fransa da yaşıyor olmam rahatsız ediyor sanırım beyefendiyi  :fildir:

Bunu ispatla lütfen...

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #41 : 09 Aralık 2014, 16:02
Hepiniz haklısınız ama ben şuna takıldım.. Clioda airbag arzası veriyodu yaptırıyodun 3 ay gitmeden aynı arza.. Biz direksiyonumu kemiriyoduk airbaglamı oynuyoduk kornaya basmak yerine kornaya kafamı atıyorduk nazik davranıyoduk yine aynı arza yine aynı arza.. Nazik davranmak arzayı azaltır ve araç ömrünü arttırır ama buda insana küfür eder gibi durmadan aynı arzayı yaptırmakta insana koyuyo arkadaş..
İyide senin arabada airbag yokmuski huso. Yanlismi hatirliyorum?

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #42 : 09 Aralık 2014, 16:04
Dogru soyluyorsun. Ayrica kangoo nun bu kasasini Alman Mercedes-benz de Citan olarak kullaniyor.
Ben de şunu belirteyim benim için araç araçtır benim marka ve ülke takıntım yok şuan şirket aracı 2012 yeni kasa kangoo kullanıyorum km si 225 bin oldu ve servis bakımlı 2 senedir kullanıyorum çok şükür hiç arıza vermedi Uğur abim aracımı iyi bilir

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #43 : 09 Aralık 2014, 16:06
Benim Fransa da yaşıyor olmam rahatsız ediyor sanırım beyefendiyi  :fildir:

Bunu ispatla lütfen...
Arkadaslar taabiyetler uzerinden tartismaya son vermenizi rica ediyorum. Bu tartismayi Turk mali otomobil cikinca baslatiriz. Japon'un ne faydasini gordumde, Fransiz'i yada Alman'i kaldi. Yeter uzatmayin.

Çevrimdışı domestos

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +1/-0
Yanıtla #44 : 09 Aralık 2014, 16:13
Teşekkürler ispat için... Aydınlandım. Şunu son kez söyleyeyim, kişilerle işim olmaz. Senin Fransa da yaşadığını bu konuya yorumumu yazdıktan sonra gördüm ki, ne sana şahsen bir şey deme lüksüm var nede yazdım...

• Yazdır
Sayfa: 1 2 3 4 5   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Otomobil Karşılaştırmaları ve Otomobil Tavsiyeleri »
  • reno kango 1.5 almayı düsünüyorum

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.104 saniyede 31 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?