Aracını orjinal sevenlerdenim bende ufak tefek elimden geldiğince bende birşeyler yaptım sizlerle paylaşmak isterim.
1.Amerikan ParkBenim vazgeçilmezimezimdir. 2 Araç değiştim ikisindede bu uygulamayı yaptım. peki amerikan park nedir ilk olarak onunla başlayalım. Amerikan park ön sinyal lambalarının kısık şekilde yanmasıdır. Fotoğraflardada göreceksiniz arabaya farklı bi hava katar.
Muayenede ağır kusur olarak görülür. haliyle sökülmesi gerekir fakat biraz pahalıya kaçıp her araç markası için özel olanlar çıktı onlardan bağlatırsanız istediğiniz zaman açık kapatabilirsiniz. Bu uygulamayı daha önce linkini verdiğim aracımda uyguladım ve anlattım buyrun o link...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Üye Ol ya da
Giriş Yapbu da şimdeiki aracıma uygulanmış hali

Montajı basit 3 kabloluk bi modül piyasada aşağı yukarı 20 - 25 TL arasında bulabilirsiniz. benyapamam dersen 10 lira gibi cüzi bi ücretle elektrikcinize montajını yaptırabilirsiniz.
2. Turuncu Park AmpülüGayet ucuz ve aracınıza farklı bi görünüm katacaktır. Kendi aracım için yanlış hatırlamıyorsam çiftini 1.50 lira gibi bi ücrete almıştım. Montajıda basittir uğraştırmaz farınızın arkasında bulunan kapağı açıp park ampülünün duyunu çıkartın ardından yeni ampülü takın işlem bu kadar basit. Muayene için bi sıkıntı teşkil etmez. Uygulama örneği fotğrafta işaretlenmiştir.

Eski aracım için beya led ampül almıştım isterseniz beyaz led ampülde kullanabilirsiniz.
3.Plaka Aydınlatması Benim bir başka olmassa olmazlarımdandır. Montajı gayet basittir aracınızın plakasını cidden çok farklı gösterir

Araçtan araca değişir fakat basit bi şekilde yapabilirsiniz. benim aracımda plaka lambasının kapağını ince bi tornavidayla kastırdığınız zaman açılıyor araçların %80i bu şekilde açılır bazıları bagajın içinden sökülüp değişiyor fakat eli az iş gören herkes yapabilir. Ben beyaz tercih ettim kırmızı yeşil mavi gibi çeşitleri var lakin beyazı şiddetle öneririm. Piyasada kalitesine göre 5 liradan 20 liraya kadar bulabilirsiniz 10 liralık bi ampül fazlasıyla işinizi görecektir. uygulama fotoğrafımız...
4.Torpido Lambası DeğişimiTorpidonuzu akşam açtığınızda sizi gülümseten bi görüntü oluşturuyor

kendi aracımda yapılı lakin fotoğrafı çekmediğimden şuan paylaşamıyorum en kısa sürede fotoğraf yüklenecektir.
DİKKAT: Bu işlemleri yaparken kısa devre yaptırmamaya dikkat ediniz...