0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne kadar ekmek o kadar kofte diyorsun yani abi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEvet mevlüt abi kopyayı senden çektim :-) bagajın dagınıklığına gelince onada çözüm buldum tavana iki tane çıta atıp ortasina plastik port bag bagajlardan monte etcem şu anda araştırıyoru :-) güzel olmuş ama tavanda yetmez gibi geliyor ilhan Tavana değilde koltuk altına yapcam ehuehuhu
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEvet mevlüt abi kopyayı senden çektim :-) bagajın dagınıklığına gelince onada çözüm buldum tavana iki tane çıta atıp ortasina plastik port bag bagajlardan monte etcem şu anda araştırıyoru :-) güzel olmuş ama tavanda yetmez gibi geliyor ilhan
Evet mevlüt abi kopyayı senden çektim :-) bagajın dagınıklığına gelince onada çözüm buldum tavana iki tane çıta atıp ortasina plastik port bag bagajlardan monte etcem şu anda araştırıyoru :-)
Ayrıca ilhanın arabasının bagajını düzeltmek için de bir buluşma düzenlesek mi acaba
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyrıca ilhanın arabasının bagajını düzeltmek için de bir buluşma düzenlesek mi acaba Aslında fena fikir değil
tabi tabi bende oyle diyordum.bu gun beni ektigini unutmayacam.yarin kendini affettirirsin artik.