• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Özgür modifiye, Bireysel uygulama örnekleri »
  • Chevrolet Kalos Tavan Stepne Montajı Hakkında

Chevrolet Kalos Tavan Stepne Montajı Hakkında

MaCReM · 44 · 17033
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2 3   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Chevrolet Kalos Tavan Stepne Montajı Hakkında
: 20 Eylül 2014, 11:28
Arkadaşlar merhaba geçen gün forumdaki arkadaşlar ile bu konuyu konuşmuştuk ve aracımdaki bagajın ufak oluşundan ve bir ay sonra kızımız olacağından dolayı (tabi kısmetse) bagajın bana yeterli olmayacağından bahsetmiştim hatta bebek arabası bile koyulamıyor bagaja bunun nedeni ise arabama simit tanklı lpg taktırdığımdan dolayı yedek lastiğin bagajda fazlaca yer kaplamasıydı.Bu nedenle mini stepne diye bahsedilen yedek lastiklerden baktım bir süre ama onların fiyatlarıda bana pahalı geldi biraz bende yedek lastigi tavana koymuş olsam nasıl olur dedim ve bunun için bilgisayarda basit bir çizim yaptım arkadaşlarında daha rahat beni anlayabilmesi için şimdi gelelim resimlere,

Aracımı hatırlatmak gerekirse resimde görüldüğü gibi chevrolet kalos 2005 model hb bi araç

Burada da piyasa çokca görebildiğimiz tavan barı dediğimiz ürün ben bu üründen almayı düşünüyorum yada buna benzer bişeyde olabilir.

Şimdi ise yapmış olduğum çizime gelelim bu resimde ki siyah olanlar benim almayı düşündüğüm standart üründür bunun haricinde resimde gördükleriniz hepsini ben kendim yapıcam bu nedenle maliyet yok denecek kadar az

Burada stepneyi koyduğumda çalınmaları önlemek amacıyla bu şekilde kitlicem

Montaj halide bu şekilde standart tavan barlarına toplamda dört tane delik delicem ve burada gördüğünüz gibi civatalar ile montajı yapıcam

En son olarakda lastigin takılmış hali bu şekilde olacak

Ve daha sonra lastik kötü görünmesin diye ve bu kilit kısmı falan görünmesin diye yine piyasada fazlaca bulunan bu stepne kılıflarından alıcam ve o zaman görüntü bu şekilde bişey olacak

Tabi bu taşıyıcı barlar ve lastigin durduğu bölüm aracın tavanında tam ortada olmayacak arka kapı hizasında duracak lastik öne kadar getirmicem barları

Şimdi gelelim asıl konuya bunu yapmayı düşünüyorum ama öncelikle kafama takılan şöyle birşey var internette araştırmalarım sonucunda hb araca böyle bişey yapan birini görmedim nasıl duracagı konusunda hiç bir fikrim yok sizce nasıl durur hb araca böyle bişey ikinci konu bunu yaptıgımda düz bir yüzey hava ile temas edeceğinden dolayı yakıt sarfiyatında bir artış olurmu üçüncü ve son konuda bunu trafikte polis görse bişey der mi :)))

Konuyu telefonda açtım ve oradan yazıyorum yazım hataları ve cümlelerde bi yanlışlık yaptıysak affola arkadaşlar

 iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Ynt: Chevrolet Kalos Tavan Stepne Montajı Hakkında
Yanıtla #1 : 20 Eylül 2014, 11:56
Vay kardeşim! 10 numara olmuş. Tasarımda harika. eeee 10 numara paylaşıma +10 puan geliyor hemen! Bravo  :-3 :-3 :-3 :-3

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
Yanıtla #2 : 20 Eylül 2014, 12:05
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Vay kardeşim! 10 numara olmuş. Tasarımda harika. eeee 10 numara paylaşıma +10 puan geliyor hemen! Bravo  :-3 :-3 :-3 :-3

Sağolun hocam Teşekkür ettim :) Bide faaliyete geçirebilirsek daha iyi olacak da bakalım artık bugün sanayiye gidip şu tavan barlarının fiyatlarını araştırayım biraz.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #3 : 20 Eylül 2014, 12:07

Sağolun hocam Teşekkür ettim :) Bide faaliyete geçirebilirsek daha iyi olacak da bakalım artık bugün sanayiye gidip şu tavan barlarının fiyatlarını araştırayım biraz.

Fiyatları bizimle paylaşmayı unutma ;)

Çevrimdışı Gençadam

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +99/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Murat L.
  • Marka: Peugeot
  • Model: 208
  • Model Yılı: 2015
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #4 : 20 Eylül 2014, 12:08
Abi çalışma mükemmel bi kaç soru
1-bunu yeriyle çalmazmılar
2-trafikce bi sıkıntısı olurmu
2015 PEUGEOT 208

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
Yanıtla #5 : 20 Eylül 2014, 12:10

Fiyatları bizimle paylaşmayı unutma ;)

Tabiki aklımdasınız :)

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
Yanıtla #6 : 20 Eylül 2014, 12:12
Abi çalışma mükemmel bi kaç soru
1-bunu yeriyle çalmazmılar
2-trafikce bi sıkıntısı olurmu

şimdi birinci sorunun cevap ini vereyim önce bunu ordan komple çıkartamaz anca şöyle olur tavan barlarını sökebilirse o tavan barlarınında kilitli olanlarından var ona da bakıcam müsait bi zamanda diğer türlü orada gördüğünüz civataları sökse bile zzaten yerinden çıkmaz o birbirine geçmeli cünkü anca tavan barlarının arasını açabilirse ve civataları sökerse olur

2.sorunun cevap ını bende çok merak ediyorum :)

Çevrimdışı Gençadam

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +99/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Murat L.
  • Marka: Peugeot
  • Model: 208
  • Model Yılı: 2015
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #7 : 20 Eylül 2014, 12:15
2. Sorunun aslında bi cevabı var bende ama bu da cam filmi gibi :D yani ceza yiyen vosvoscular tanıyorum sorunsuz gezeninide :)
2015 PEUGEOT 208

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
Yanıtla #8 : 20 Eylül 2014, 12:15
ayrıca şunuda belirteyim orada köşelerde iki tane kare bir parça var ortasında delik olan eğer tavan barları metal alırsam zaten o parçaları tavan barlarına kaynatıcam o zaman civatalara bile gerek hiç sökemez tavan barlarını sökmediği sürece tabi o iki parça tabi sadecce bu işe yaramıyor amatör telsizcilik için sınava giricem ve bir tane araç telsizi araştırıyorum şuanda o iki parçanın ama araca koyacağım telsizlerin anten baglandı yerleri olacak.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #9 : 20 Eylül 2014, 12:20
İndirip bindirmesi sıkıntı olur mu acaba? Çünkü lastik jantla birlikte baya ağır oluyor.

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
Yanıtla #10 : 20 Eylül 2014, 12:22
İndirip bindirmesi sıkıntı olur mu acaba? Çünkü lastik jantla birlikte baya ağır oluyor.

hocam zor olacağını sanmıyorum ben zaten bunu indiricek olsam yanlardan almam arka camın ordan çok rahat bir şekilde alınır kendime doğru çekerim tam omuz hizasında zaten çok rahat alınır diye tahminim ediyorum.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #11 : 20 Eylül 2014, 12:26
+1 :) Arabanın hatchback olduğunu unutmuşum  :hihihi:

hocam zor olacağını sanmıyorum ben zaten bunu indiricek olsam yanlardan almam arka camın ordan çok rahat bir şekilde alınır kendime doğru çekerim tam omuz hizasında zaten çok rahat alınır diye tahminim ediyorum.

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
Yanıtla #12 : 20 Eylül 2014, 20:21
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #13 : 21 Eylül 2014, 00:06
Mustafa kardeşim oncelikle super cizim yapmissin seni tebrik ederim.

hevesini kursağında birakmak istemezdim fakat hem muayenede hemde polis cevirmesinde tadilatin ruhsata işli olup olmadigina bakarlar. tuvturkten muayene icin randevu alirkan dikkatinizi cekmistir "aracinizda ruhsata isli olmayan tadilat varmi" diye soruyor.dersenki muayeneye giderken sökerim o da olur. polis konusunuda işinde tecrübeli bir trafik polisine danismak gerek bakiliyormu diye.

jiplerdeki gibi arka bagaj kapagina yapsan bir tasarim nasil olurdu acaba?

yep's special phone huawei

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
Yanıtla #14 : 21 Eylül 2014, 00:08

Mustafa kardeşim oncelikle super cizim yapmissin seni tebrik ederim.

hevesini kursağında birakmak istemezdim fakat hem muayenede hemde polis cevirmesinde tadilatin ruhsata işli olup olmadigina bakarlar. tuvturkten muayene icin randevu alirkan dikkatinizi cekmistir "aracinizda ruhsata isli olmayan tadilat varmi" diye soruyor.dersenki muayeneye giderken sökerim o da olur. polis konusunuda işinde tecrübeli bir trafik polisine danismak gerek bakiliyormu diye.

jiplerdeki gibi arka bagaj kapagina yapsan bir tasarim nasil olurdu acaba?

yep's special phone huawei

Teşekkürler hocam peki bu port bagaj nasıl oluyor polis çevirmelerinde falan onda da bir sıkıntı çıkıyor mu acaba

• Yazdır
Sayfa: 1 2 3   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Özgür modifiye, Bireysel uygulama örnekleri »
  • Chevrolet Kalos Tavan Stepne Montajı Hakkında

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.216 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?