0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aslinda torosun icine bi tane normal termometre koysanda olur erkan
içide bir dışıda bir mi diyorsunuz vedet beytoros toros olalı böyle hakaret görmedi ama haklılık yanınız var. kışın donuyoruz onun içinde Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaslinda torosun icine bi tane normal termometre koysanda olur erkan
vedet değil Uğur alemsin Erkan Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapiçide bir dışıda bir mi diyorsunuz vedet beytoros toros olalı böyle hakaret görmedi ama haklılık yanınız var. kışın donuyoruz onun içinde Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaslinda torosun icine bi tane normal termometre koysanda olur erkan
tühh be benden önce davranmış Yasin abi bendede vardı montaj resimleri neyse
aynen Uğur abi
Ben daha önce buna benzer birşey paylaşmıştım ama benim ki çakmaklığa takılandan, çakmaklık soketini çıkarıp kabloyu nereye nasıl bağlarım..
Debriyajın solunda bir kaplama var. Plastik. Onu çıkart, kabloyu gizleyerek oraya kadar çek. Şase kolay, sadece oradan kontağa bağlı bir kablo bulman gerekecek. Biz öyle yaptık Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBen daha önce buna benzer birşey paylaşmıştım ama benim ki çakmaklığa takılandan, çakmaklık soketini çıkarıp kabloyu nereye nasıl bağlarım..
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDebriyajın solunda bir kaplama var. Plastik. Onu çıkart, kabloyu gizleyerek oraya kadar çek. Şase kolay, sadece oradan kontağa bağlı bir kablo bulman gerekecek. Biz öyle yaptık Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBen daha önce buna benzer birşey paylaşmıştım ama benim ki çakmaklığa takılandan, çakmaklık soketini çıkarıp kabloyu nereye nasıl bağlarım..sigortanın yerini biliyorum dün arabanın tabanını komple söktüm. ordan o kabloyu nasıl bulurum.olmadı çakmaklığın orayı söktüm ya ordan alırım şimdi aklıma geldi
Teşekkürler...