0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
119 du galiba abi ben amerikan park ve blow ofu baglantısı için 70 tl verdim
Evet dedim adama 10-20 tl ye yaptirirsin dediler dedim adam onu diyen bu isi bilen birisi degil demekki megane 2 nin bu tamponu 40 tl den asaga hic bir usta kolay kolay sokmez dediGT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet abi xenonun beyni falan var birde zaten normal far xenon lardi muayne icin sokmustuk aslinda onlari geri takicaktik sokmusken dedik sislerede koyalim dedik GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Fısıltısı yeter, araba sürüş zevkini 2 katına çıkarıyor blow off.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFısıltısı yeter, araba sürüş zevkini 2 katına çıkarıyor blow off.Senin araba turbo dizel değil mi?1.8 TDCi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFısıltısı yeter, araba sürüş zevkini 2 katına çıkarıyor blow off.Senin araba turbo dizel değil mi?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBence böyle şeylere senin ihtiyacın yok Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFısıltısı yeter, araba sürüş zevkini 2 katına çıkarıyor blow off.Senin araba turbo dizel değil mi?1.8 TDCi.Farkındayım beğendiğimi itiraf etmek istedim.
Bence böyle şeylere senin ihtiyacın yok Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFısıltısı yeter, araba sürüş zevkini 2 katına çıkarıyor blow off.Senin araba turbo dizel değil mi?1.8 TDCi.
uygulama gerçekten güzel olmuş turbolu araç sahipleri elektronik blow offa girmesi turbo çıkışına kaliteli bi blow off takıp keyiflerine baksınlar